Dobry Jezu pisze:
pierwszy przegrany - wystopowali mnie w tym shorcie co do pipsa i potem polecieli w moją stronę.
dodaj do stop lossa spread oraz od 2 do 10 pipsów w zależności od wielkości stopa, powinno pomóc
paweldobkowski pisze:Z okazji mojego 30 postu na tym forum znowu się dzisiaj upiję (też trochę dlatego, że mamy łikend). Chciałem podziękować z tej okazji Adamowi za zaproszenie mnie tutaj i wszystkim, którzy grają i piszą tutaj day-in, day-out i nie wymagają ode mnie wklejania statementów, wysyłania zdjęć z wycieczek albo skanów dowodu osobistego. Tak długo jak będzie tutaj ktoś pisał ja też postaram się tutaj być.
Cześć mistrzu!Cancer0s pisze:Że tak zapytampaweldobkowski pisze:Musiałem to wziąćMógłbyś dokładniej opisać ten trejd xD
i dlaczego tam wszedłeś
Zainspirowałes mnie...Vanguard pisze:ja nie gram na fibo typu 786 .685 .818 etcpaweldobkowski pisze:paradoks polega na tym, że ta iluzja nadal może zarabiać
wazne sa zniesienia 1/2 1/3 (38.2) bo to dziala nawet na chlopski rozum :
1/3 - TARGUJEM SIE I CENE OBNIZYLI TO TERA KUPUJEM !
1/2- O SPADLO O POLOWE TO TERA SIE RUSZY W GORE ! KUPUJTA !
powiedz mi jak selekcjonujesz supres
co powoduje ze taki a nie inny jest el importante
wrzucma tutaj http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 199#328199paweldobkowski pisze:Wrzucaj wykresy Vanguard, chętnie popatrze i pokomentuję
po wyslaniu sms o tresci ZARABIAM na nr 7866 pokaza ci sie ukryte zalaczniki
Ogólnie muszę powiedzieć, że nic w tym trejdzie nie widzę...to chyba w tym wypadku działa konkretnie na zasadzie raz się uda a raz niepaweldobkowski pisze:Zasady są ciągle te same dlatego nie chciało mi się tego opisywać.
Jest reakcja na Twój poziom.
Jest ciało w Twoją stronę.
Jest WICK w przeciwną stronę.
Pewnie. Cieszę się jak ktoś krytykuje i kwestionuje - to jedyna słuszna droga.Cancer0s pisze:Ogólnie muszę powiedzieć, że nic w tym trejdzie nie widzę...to chyba w tym wypadku działa konkretnie na zasadzie raz się uda a raz niepaweldobkowski pisze:Zasady są ciągle te same dlatego nie chciało mi się tego opisywać.
Jest reakcja na Twój poziom.
Jest ciało w Twoją stronę.
Jest WICK w przeciwną stronę.Poziom nawet jak był silny to reakcja była słaba. Ale to moja opinia, może czasem warto jak ktoś nie będzie mówił tylko, że jest pięknie