AliorTrader - ECN.
Zaciekawiłeś mnie.skalpel_szczecin pisze:Dzisiaj platforma po raz kolejny bardzo pozytywnie mnie zaskoczyla - chcialem zamknac zlecenie - wisialo okolo 2 sekund i zamknelo po cenie wyzszej niz chcialem. Nie wiem czy to przypadek czy rzeczywiscie system szukal najlepszej mozliwej ceny ale BARDZO miłe zaskoczenie.
Zatem pytanie do Aliora:
Czy w warunkach obrotu (albo chociaż reklamach

Pozdrawiam
To jest oczywiste,rzetelna instytucja tak postępuje i nie ma czego reklamować.MOCKBA pisze:Czy w warunkach obrotu (albo chociaż reklamach Smile ) jest informacja, że system powinien szukać najlepszej możliwej oferty?
Co ma reklamować?,że u nich jest normalnie?.........

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W GFT też mnie czasami rozłączło... 3-7 razy //...,tylko nie było tych ..sms....skalpel_szczecin pisze:- to normalne, musisz sie zalogowac ponownie - dostaniesz sms kod
Z tego co wiem Alior ...pracuje ostro aby to wyeliminować....
Te sms.... + freezy datafeedu..... mnie bolą.....
Jednak patrząc ... pozytywnie ...mamy już .. jeden bank w Polsce....
Pozdrawiam.
Alior Bank to coś...jakby Barclays Bank po Polsku.hjalmar pisze:Czy platforma Aliora bedzie odpowiednia dla osoby dopiero zaczynajacej przygode z fx, taka jak ja?
Warto się uczyć tej platformy z prostej przyczyny ponieważ w przyszłosci banki co nie będą ECN... moim zdaniem nie mają racji bytu.
Masz Bank ECN,instrucje po polsku,masz rzetelny support po polsku...,moim zdaniem jest to dużo.
Pozdrawiam.
Dwa szybkie pytanka:
-jak wygląda commision po 2 miesiącach promocyjnych w dolarach? (dla najniższego pułapu obrotu). Czy to jest już opłata w dwie strony?
-czy da radę zapuścić EA napisane pod MT4?
-kiedy można spodziewać się uruchomienia modułu Handlu Automatycznego i czy za pomocą PTL Buildera będzie można samemu napisać strategię?
-jak wygląda commision po 2 miesiącach promocyjnych w dolarach? (dla najniższego pułapu obrotu). Czy to jest już opłata w dwie strony?
-czy da radę zapuścić EA napisane pod MT4?
-kiedy można spodziewać się uruchomienia modułu Handlu Automatycznego i czy za pomocą PTL Buildera będzie można samemu napisać strategię?
Witam.
Za pomoca PTL Buildera będzie można pisać strategie w MQL4, C#, Visual Basic .NET oraz w języku PTL.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Looknij do FAQ w pierwszym poście.leszczu pisze:Dwa szybkie pytanka:
Tak.leszczu pisze:-czy da radę zapuścić EA napisane pod MT4?
Narazie nie ma terminu uruchomienia modułu do handlu automatycznego.leszczu pisze:-kiedy można spodziewać się uruchomienia modułu Handlu Automatycznego i czy za pomocą PTL Buildera będzie można samemu napisać strategię?
Za pomoca PTL Buildera będzie można pisać strategie w MQL4, C#, Visual Basic .NET oraz w języku PTL.
Pozdrawiam
Karol Marchewka