Tańczący z pipsami

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tekron »

Wczoraj oglądałem film Arthur : ) pieknie stratował byczka na Wallstreet :D ale nie uważam tego za proroctwo na dziś ;)

EDIT; Ja już oczywiście na BE obecnie 25+.
Powyciągałem prawie wszystko od Admirali do innego broka na jedno porządne konto, aaaale zostawiłem sobie 500zł :) na jednym micro tak dla sprawdzenia ile jestem w stanie zrobić z takiej kasy w miesiąc. Podpiąłem myfxbook, wieczorami będzie aktualizować.
Co do nagród z clubu na razie 24h minęły i mój wniosek nawet nie został rozpatrzony, no przekonamy się co jest warty ten club. Jak przyjdzie sprzęt to napisze też na forum czy jest taki jak miał być, w jakim stanie itd. Już jednego nie widziałem w opisie klubu, mianowicie jak się zaznacza przesyłkę to biorą też pkt żeby ją opłacić np nagroda 20 000 pkt to z przesyłką 21 000pkt itd itd.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

170zł straty i rośnie, no lece jak burza :) Tak to jest jak się człowiek z biura za wykres bierze, RGR na EU małym TF oczywiście nie sprawdziłem, dalej long term up jestem ale chwilke jest dołek.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

:)) z Emcowałem konto : )
Obrazek

polbanda

Nieprzeczytany post autor: polbanda »

eeee, szkoda, ,za duży lot
trza było kontrować

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Tylko 570 zl , przeżyje. Szkoda mi tylko, nie było mnie przy PC a tam się fajny podwójny szczyt na pełnym poziomie zrobił na GU :) jazda 100pkt ehh :)
Obrazek

polbanda

Dane były. Kiepsko się u nich robi wg AF.
No i te potężne RGR.
http://i0.simplest-image-hosting.net/16 ... olar84.gif

Awatar użytkownika
riddle
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: riddle »

Tekron nie Ty jedyny, nie pierwszy i nie ostatni.
Chwila przerwy, głęboki oddech.
Nowy pomysł, nowy zapał, nowa szansa.
Spokojnie.
Taka praca.
Forex to nieograniczone źródło pieniędzy, które wystarczy umieć podnieść !
“Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego.”

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

A ja teraz ;) 12zł na levar 1:500 ; ) jak z tego wyjdę to będę miał jazdę ;) Pobawię się tak z doskoku : ). Pracy mam od groma niestety : ). Jak trochę zelży to znowu połapie troszkę kasy, na ten miesiąc i tak jestem zadowolony : )
To jest właśnie ważne tak apropo tracenia kasy.
Grać takimi pieniędzmi żeby zachować spokój, a jak się stawia to obliczyć mniej więcej na jaką strate chcesz sobie pozwolić, oswoić się z myślą. Wtedy nie ma tej takiej paniki " !! aa wszystko straciłem" itd itp. Tylko tak jak kolega napisał, na spokojnie poszukać czegoś nowego. Nie ma nic gorszego niż 1 min strata a 2 minuta to "ODROBIE SIĘ JUZ TERAZ , leci, dołącze, Już!" iiii amen. A po co :) jak można bezstresowo sobie zarobić.
Ostatnio zmieniony 01 lip 2011, 11:04 przez Tekron, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

polbanda

A jeśli chodzi o Stopy na Kablu, to bytłbym 2-3 razy bardziej ostrożniejszy bo ta para jest niezwykle chybotliwa. Ruch wykonuje takim bujanym, pijackim krokiem, że ciężko nie wypaść. Szczyt bezwładności.
USDCHF na fajnym położeniu teraz.
http://i0.simplest-image-hosting.net/16 ... olar85.gif
http://i0.simplest-image-hosting.net/16 ... olar86.gif

mhhmmm
ten PINBAR

osłabianie franka napotyka problemy

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

:)))) ja swoje początki miałem z parą USDCHF i mam uraz do niej : ) akurat było dużo interwencji, pin na pinie :) no po prostu już prawie nie gram na niej : )
Obrazek

ODPOWIEDZ