Tańczący z pipsami
Ja się na nich nie gniewam : ) właśnie im ogarniam tego pina i odrobiłem już 3tysie prawie : ) i zabezpieczone jest SL na zarobku więc daje rade : ). Ale mnie to po prostu bardzo drażni bo sobie mogę wyobrazić jak się czuje ktoś kto gra ciężko zarobionymi pieniążkami na jednym koncie i mu taki numer wywiną. A wiem jak z reklamacją później. Tekst na odczepne a w razie próby dyskusji - ignore
Ja się przerzucam na mniejsze ryzyko USDCAD buy. Jak świece które są potencjalnie bliźniakami dla mnie nie zmienią denka to jest to fajny sygnał buy.
na EU myśle że spadek ABCD
USD CAD zaraz hitnie SL
jak to zrobi to ide na obiad 
na EU myśle że spadek ABCD
USD CAD zaraz hitnie SL

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 29 cze 2011, 16:32 przez Tekron, łącznie zmieniany 1 raz.
Skacze teraz, gdzie by się zahaczyć małym lotem
bo chce odpocząć. Obserwuje 5 par zwykle. Świeczki bliźniaki ja sobie je tak nazwałem, dwie świeczki obok siebie które zostawiły knoty na jednakowym poziomie. Wtedy daje mały SL nad knotami 5-10pkt i jade z koksem : ) a warto ze względu na mały SL, sygnałek się często sprawdza. A formacje:
http://www.stockwatch.pl/forum/tematy-2 ... enowe.aspx
tutaj całkiem fajnie są.
Zmykam szamać, z pracy wróciłem dopiero co
pozdrawiam

http://www.stockwatch.pl/forum/tematy-2 ... enowe.aspx
tutaj całkiem fajnie są.
Zmykam szamać, z pracy wróciłem dopiero co

Ruch się ociągał więc selluje niżej z SL ma 1,4540 TP się okaże, potencjalny Real Gartley. Ja temu patternowi wierzę zwykle do miejsca łączenia skrzydełek, bo to mocny poziom i mało kiedy przebija wg mnie. Mały SL to sobie zaryzykuje taki sellik.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ten napis to akurat na szablonie do scalpu : ) nie kieruje się tym : ) chodzi w nim o to czy jesteśmy nad czy pod średnią kroczącą z tego co pamiętam. Akurat ten szablon miał włączony pattern search więc na nim screen trzasnąłem bo się rysować nie chciało : ). A pozycji nie wycięło : ) siedzi bezpiecznie na BE jestem tylko zły bo mogłem dać mały tp i reenter teraz. Jestem nastawiony na 200-300 pkt w dół na EU i GU teraz.