Tańczący z pipsami

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tekron »

Na Eu i GU kreski mniejszej korekty przebite wiec teraz czas na kupowanie, będzie korekta.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Kupno GU 1,5973 SL 1,5940 TP 1,6065
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Z pracy to notki w dzienniku się nikomu nie przydadzą, podzieliłem środki na dwa konta żeby zakupić większy kontrakt, siedze w Lkach na EU spodziewam się lampy wyżej i tp 1,4480-1,4500. cena przebiła wszystkie fibki i linie, czekam na nowy trendzik.
Obrazek

polbanda

Nieprzeczytany post autor: polbanda »

No to już jest nas dwóch byczków.
1,43 w pierwszym biegu a potem przerwa na odpoczynek ? :)

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

hehe dokładniutko tak :) chociaż zobaczymy jeszcze jak się te świeczuszki poukładają do tego czasu. Ale zły jestem na siebie bo rano sell zrobiłem zamiast buy : ( i teraz musze nadrabiać zamiast zarabiać : ) ale jak sie nie mylę co do UP move to powinienem być na sporym plusie na koniec ruchu : ). Teraz Eu przy kresce ze szczytów i naruszonym 61.8, nie sądze żeby głęboko zanurkowało, raczej ruszy next świeca w górę. :) Mamy zdziebko podobny styl gry więc dobrze wiedzieć że jednomyslnie gramy : ) dużych zysków życze :)
Obrazek

polbanda

Hihi ja na jednym z kont mam Longi od 1.4420 i się nie martwię. Gram dalej, co widzę na tym koncie. Wszystko bez SL. Konto ciągle rośnie a margin się zmniejsza. Ciągle jestem byczo nastawiony i wiem, że na tym i tak sporo zarobię. Tamte straty zahedgowane i teraz dogrywam z doskoku.

No ale gdzie indziej jest bezpieczniej.

Jeszcze tylko Cię zapytam, co sądzisz o tej ekspansji FIBO 61,8 od której kurs tak silnie odbił. Myślisz, że zechce może zmierzyć się z 100'ką?
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Właśnie myślałem żeby zająć Ske od tego odbicia z małym SL, naruszyło kreske i przerąbało się przez 38 i 50 fibo ledwo łapiąć stopa na 61. Co do ruchów teraz to może być wahadełko, ale raczej czuje, że to podpucha a będziemy łapać 100tke o której mówisz a później wyższe rejony. Ale na 1,4310 będzie mnie kusił mały sell z małym SL taki scalp 30-40pkt chyba.
Obserwuje na niższych tf aktualną sytuacje ale trzymam się tego:

P.S Gorsza sprawa że to konto które teraz mam pod myfxbook będzie wyglądać opłakanie jak w domu aktualizuje : ) Ale tak to jest jak się człowiek w pracy bierze za inną pracę :) i nie ma tego komfortu psychicznego i spokoju żeby wszystko ogarnąć.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obrazek

polbanda

Na jakiej podstawie ustawiłeś tego Stopa? Bo jakoś mi on wygląda taki zawieszony jakby na chybił trafił.

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Stopa daje zawsze podobnej wielkości, nie kieruje się jakąś celnością mega. Jak jednostka mniejsza to stop 40SL coś koło tego +-. Najbliżej mu do 23.6% ruchu wrotnego od Wierzchołka 1,4310. Nie chce się bać że jakiś ogonek po danych mi zamknie za wcześnie :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji :D Cena ostro ciśnie w dół i ostro ciśnie moją kieszeń : ) ciekawe co to będzie, trzymam long.
Obrazek

ODPOWIEDZ