Tańczący z pipsami
hehe dokładniutko tak
chociaż zobaczymy jeszcze jak się te świeczuszki poukładają do tego czasu. Ale zły jestem na siebie bo rano sell zrobiłem zamiast buy : ( i teraz musze nadrabiać zamiast zarabiać : ) ale jak sie nie mylę co do UP move to powinienem być na sporym plusie na koniec ruchu : ). Teraz Eu przy kresce ze szczytów i naruszonym 61.8, nie sądze żeby głęboko zanurkowało, raczej ruszy next świeca w górę.
Mamy zdziebko podobny styl gry więc dobrze wiedzieć że jednomyslnie gramy : ) dużych zysków życze 

Hihi ja na jednym z kont mam Longi od 1.4420 i się nie martwię. Gram dalej, co widzę na tym koncie. Wszystko bez SL. Konto ciągle rośnie a margin się zmniejsza. Ciągle jestem byczo nastawiony i wiem, że na tym i tak sporo zarobię. Tamte straty zahedgowane i teraz dogrywam z doskoku.
No ale gdzie indziej jest bezpieczniej.
Jeszcze tylko Cię zapytam, co sądzisz o tej ekspansji FIBO 61,8 od której kurs tak silnie odbił. Myślisz, że zechce może zmierzyć się z 100'ką?

No ale gdzie indziej jest bezpieczniej.
Jeszcze tylko Cię zapytam, co sądzisz o tej ekspansji FIBO 61,8 od której kurs tak silnie odbił. Myślisz, że zechce może zmierzyć się z 100'ką?

Właśnie myślałem żeby zająć Ske od tego odbicia z małym SL, naruszyło kreske i przerąbało się przez 38 i 50 fibo ledwo łapiąć stopa na 61. Co do ruchów teraz to może być wahadełko, ale raczej czuje, że to podpucha a będziemy łapać 100tke o której mówisz a później wyższe rejony. Ale na 1,4310 będzie mnie kusił mały sell z małym SL taki scalp 30-40pkt chyba.
Obserwuje na niższych tf aktualną sytuacje ale trzymam się tego:
P.S Gorsza sprawa że to konto które teraz mam pod myfxbook będzie wyglądać opłakanie jak w domu aktualizuje : ) Ale tak to jest jak się człowiek w pracy bierze za inną pracę
i nie ma tego komfortu psychicznego i spokoju żeby wszystko ogarnąć.
Obserwuje na niższych tf aktualną sytuacje ale trzymam się tego:
P.S Gorsza sprawa że to konto które teraz mam pod myfxbook będzie wyglądać opłakanie jak w domu aktualizuje : ) Ale tak to jest jak się człowiek w pracy bierze za inną pracę

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.