SzybkiSzmal pisze:A tak wgl to
sam widzisz, że to nie do końca tak, bo:
niemiaszek pisze:Mavratus, chyba się nie obrazisz jeżeli tu to wrzucam
Jeżeli coś nie tak z moim wpisem to daj znać
niemiaszek pisze:Był sobie wątek w czasówkach, ale w trakcie pisania mojej odpowiedzi, został zablokowany...pech
niemiaszek pisze:Nigdy się nie reklamowałem i tego robił nie będę, a zagotowało się we mnie po przeczytaniu tego wątku
szkoda, że tak to odbierasz, jako reklamę, bo wcale nie miałem takiego zamiaru, a jedynie chęć wyjaśnienia i odniesienia do wpisów osób w wątku, który założyłeś w czasówkach...
to, że napisałem, aby osoby po moich szkoleniach wypowiedziały się, to tylko i wyłącznie dlatego, że są to niepodważalne argumenty, konkrety do tej dyskusji, że nie każdy jest OSZUSTEM prowadząc szkolenia, a wiem, że jeżeli
fxlamer rzuciłby podobne hasło, to jak myślisz nikt by nic nie napisał
zwracając się z taką prośbą, też liczyłem się z tym, że odpowiedzi mogą być mniej lub bardziej pochlebne, więc jak widzisz, sam sobie rzuciłem spore wyzwanie jak to naprawdę jest z moimi szkoleniami
każdy ma prawo wyrażać swoje opinie w danym temacie, ale bez oskarżania i rzucania mięsem, bo mu się wydaje, a nie brał udziału w żadnym szkoleniu i od razu stwierdzenia, że wszyscy co prowadzą szkolenia to oszuści
trochę pokory i szacunku dla innych, a napewno będzie żyło się lepiej Nam wszystkim...