Audi Q5 2.0 TDI S-tronic
polbanda nie śmiecisz, Twoje analizy są naprawdę bardzo interesujące - dlatego zapraszam do bazgrania po moim żurnalu.
Dzisiaj trochę się szarpię ze względu na brak czasu, więc wynik w okolicach wczorajszego zamknięcia.
W tej chwili mam kabla i bardzo bym nie chciał aby mi go spieprzyli,
moim zdaniem to bardzo ładny setup (odbijają się od wsparcia praktycznie co do pipsa)
W związku z tym, że nie lubię sam sobie pisać,
to zapytam Co o Tym sądzicie
Dzisiaj trochę się szarpię ze względu na brak czasu, więc wynik w okolicach wczorajszego zamknięcia.
W tej chwili mam kabla i bardzo bym nie chciał aby mi go spieprzyli,
moim zdaniem to bardzo ładny setup (odbijają się od wsparcia praktycznie co do pipsa)
W związku z tym, że nie lubię sam sobie pisać,
to zapytam Co o Tym sądzicie

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
potwierdzam, dla mnie jak dany poziom R/S jest testowany przynajmniej 3 razy to juz jest elegancka okazja do zagraniaTeXs pisze:W tej chwili mam kabla i bardzo bym nie chciał aby mi go spieprzyli,
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Ja nie gram z trendem więc dla mnie to jest w porządku setupmadlady pisze:jak dla mnie piękne wejście pod prąd i myślenie życzeniowe, ale może ja się nie znam. czemu akurat tam TP?

a TP wyznaczyłem pod oporem, kolejny SR (gram od bandy do bandy - to te żółte linie)
ale po mnie pojechałaś - myślenie życzeniowe

a ja bym jeszcze dodał swoje 3 grosze...TeXs pisze:Co o Tym sądzicie
na m1 mamy bardzo fajny poziom - wsparcie, opór, wsparcie - faktycznie co do pipsa - już jest dobrze..
patrzymy na m5 i mamy bardzo ładny retest LT
połączenie tych dwóch 'obrazków' musi dać ładny setup

... również bardzo podobna sytuacja na edku...
a że te pary lubią podobnie chodzić ....

powodzenia

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.