TeXs jak mam jeszcze inaczej-wypłacam 3-4razy w tygodniu lepiej się z tym czujęTeXs pisze:To naprawdę dobra zasada, ja osobiście mam tak, że po pewnym czasie kasę na rachunku FX traktuję jako wirtualne cyferki i różnie z tym bywa (bardziej ryzykuje)
Audi Q5 2.0 TDI S-tronic
-
Mr.T
Ciekawe czy Ejek znowu zachowa się nie tak jak trzeba 
wejście ciut za szybko ale dzisiaj słabo u mnie z czasem ...
edit:
niestety wywaliło mnie na BE (ach ten brak czasu na kontrolę)
wejście ciut za szybko ale dzisiaj słabo u mnie z czasem ...
edit:
niestety wywaliło mnie na BE (ach ten brak czasu na kontrolę)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 16 cze 2011, 12:29 przez TeXs, łącznie zmieniany 1 raz.
Czesc TeXs
Mam 2 pytania.
1. Dlaczego nie wchodziles w miejscu zaznaczonym kwadratem?
Tu tez bylo blisko do Sup (masz je chyba zaznaczone zolta przerywana linia), a dodatkowo bylo blisko LT (zaznaczylem ja jako 1).
2. Twoje Sup to sa okragle poziomy xxx.00 i xxx,50? Czy moze wynikaja z tego co dzialo sie na wykresie po lewej stronie.
Mam 2 pytania.
Tu tez bylo blisko do Sup (masz je chyba zaznaczone zolta przerywana linia), a dodatkowo bylo blisko LT (zaznaczylem ja jako 1).
2. Twoje Sup to sa okragle poziomy xxx.00 i xxx,50? Czy moze wynikaja z tego co dzialo sie na wykresie po lewej stronie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 16 cze 2011, 12:25 przez iwan, łącznie zmieniany 1 raz.
1. dzisiaj mam bardzo niewiele czasu na FX więc nie każdy setup jest do wzięciaiwan pisze:Czesc TeXs
Mam 2 pytania.
2. Nie mam pojęcia czy są to okrągłe czy nie, w ogóle nie patrze na liczbę, SR wyznaczam na podstawie tego co się działo, czyli całkowicie lewa strona