Audi Q5 2.0 TDI S-tronic
Jak sobie tak patrze na te Twoje setupy... To wydaję się to takie proste i przyjemne... Wręcz niezwykłe z jaką prostotą i pewnością siebie otwierasz i zamykasz pozycje...TeXs pisze:tak
żółty dla wyższych, fioletowy dla niższych
ot i cała moja tajemna wiedza o forexie

Zdecydowanie się z tym zgadzam !TeXs pisze:"Najlepszą receptą na najszybszą z możliwych nauke tradingu jest stały systematyczny rozwój wolny od silnych przeżyć typu traumatycznego [straty] oraz euforii [zyski].
Taki rozwój jest możliwy gdy zaczynasz trading od mikrostawek – gdy masz do czynienia z realnymi sytuacjami rynkowymi ale ani straty ani zyski nie wywołują w Tobie zbyt wielkich emocji.
Lubimy wygrywać ale abyś uczył się możliwie jak najszybciej i jak najszybciej osiągnął stałe zyski najlepsze jest … powstrzymanie się od zbyt wysokich stawek i … zbyt dużych wygranych.
Wygrane są jeszcze bardziej niebezpieczne od strat – bardziej zaślepiają [czyli upośledzają trzeźwość myślenia]."
Tylko.... nie powinieneś wypłacać środków... bo wtedy ciężko Ci będzie zrobić więcej $$

pozdrawiam
Trade what you see, not what you think!
Ciesze się że wrzucasz także te nieudane wejścia bo pokazujesz nie tylko to z jaką łatwością kosisz pipsy ale także jak umiejętnie ucinasz straty i jedziesz dalej zgodnie z planem.
Na pewno bardzo cenna lekcja dla wielu
Na pewno bardzo cenna lekcja dla wielu

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.
ok,
skoro ejek ma mnie gdzieś to zobaczymy co powie Kabel
wejście po reteście górnej bandy
edit:
wtopa
skoro ejek ma mnie gdzieś to zobaczymy co powie Kabel
wejście po reteście górnej bandy

edit:
wtopa

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 17 cze 2011, 15:54 przez TeXs, łącznie zmieniany 3 razy.