Ostatnio założyłem konto,
obsługa jest ok, pisząc wieczorem, odpisują następnego dnia.
Zarejestrowałem się, następnego dnia wskanowałem paszport + rachunek tel i im wysłałem na maila = miałem aktywne konto. 2-3 dni. Później przelew z multibanku na ich konto w środę puściłem, miałem w pn lub wt już na koncie w platformie.
North Finance - wszystko o....
Super - dziękuję za pomocpete7 pisze:mi zajelo to ok 2-3 dni (nie licze przelewania kasy na egold a tylko otworzenie rachunku), ale otwieralem dawno temu (ponad rok), wiec moze sie cos zmienilo od tego czasu.smash pisze:1. ile czasu trwają formalności z zakładaniem konta (do pozwolenia wpłaty)?
ja zmieniłem dźwignię pisząc do osoby która cie wprowadza (odezwie sie po zalozeniu konta), domyslnie jest chyba 1:100.smash pisze:2. mam otworzone demo - do tej pory grałem na Oandzie i nie moge w MT znaleźć gdzie się zmienia dźwignię? Czy w MT poprostu ustawia się wielkość w lotach (volumen) i SL a dźwignia jest automatyczna?

nf a e gold
niewiecie czemu northfinance nie realizuje juz wplat przez egolda?? i czym to jest spowodowane i ewentualnie kiedy zaczna?? chcialem wpłacić a tu lipa:/
-
- Uczestnik
Wkurzyli mnie. Wysłałem do nich mail z pytaniami o arbitraż (bo w końcu oferują CFD na DJI i futures także) Zostało to zrobione: "22-Jun-2007 17:58". Liczyłem na odpowiedź w poniedziałek, najpóźniej we wtorek rano. Jak widać jest środa wieczór i odpowiedzi brak. Czyli olewka zupełna. Jak na razie minus.
Trade what you see, NOT what you hear or think
- marko remius
- Bywalec