North Finance - wszystko o....
Witam
Dolanczam sie do szanownego grona.
Gram na NF od kilku miesiecy i nie mialem z nimi zadnych problemow. No moze przy otwieraniu otworzyli mi rachunek w USD a nie EUR ale w dwa dni wszytsko zostalo wyprostowane.
Gram sporo i nie mialem zadnych problemow z platforma jak wspominaja forumowicze wczesniej.
Mam natomiast do was jedno pytanko poszukuje automatu do MT4 na NF do otwierania pozycji o okreslonej godzinie i edytowaniu SL I TP automatycznie z gory dziekuje za pomoc.
POZDRAWIAM
Dolanczam sie do szanownego grona.
Gram na NF od kilku miesiecy i nie mialem z nimi zadnych problemow. No moze przy otwieraniu otworzyli mi rachunek w USD a nie EUR ale w dwa dni wszytsko zostalo wyprostowane.
Gram sporo i nie mialem zadnych problemow z platforma jak wspominaja forumowicze wczesniej.
Mam natomiast do was jedno pytanko poszukuje automatu do MT4 na NF do otwierania pozycji o okreslonej godzinie i edytowaniu SL I TP automatycznie z gory dziekuje za pomoc.
POZDRAWIAM
At The End Of The Day It's Not Big Deal
DonPavlo
DonPavlo
Witam Ponownie
Chcialem troche sprostowac moja poprzednia wypowiedz.
Minal miesiac i probowalem wybrac pieniadze z platformy (przelewy z platformy za darmo - tak mnie zapewniano) i kosztowalo mnie to 25usd. wiec duzy minus za niemowienie prawdy. czy zna ktos lepsego brokera pod wzgledem prawdomownosci
Chcialem troche sprostowac moja poprzednia wypowiedz.
Minal miesiac i probowalem wybrac pieniadze z platformy (przelewy z platformy za darmo - tak mnie zapewniano) i kosztowalo mnie to 25usd. wiec duzy minus za niemowienie prawdy. czy zna ktos lepsego brokera pod wzgledem prawdomownosci
DonPavlo
DonPavlo
Pewnie z platformy było za darmo, ale zabrali koszty banku za przelew zagraniczny. Chyba normalne, ze nie beda dokladali ze swoich.przelewy z platformy za darmo - tak mnie zapewniano
Probably my best technique is not picking up the phone to close out a winning trade. - Jerry Parker
mój Blog, szkolenia fx
guzik "www" poniżej 
mój Blog, szkolenia fx

sciagneli mi z platformy 8 usd a reszta to koszty bankowe. poprosilem o szczegolowy wydruk i tam wszytsko jest wyszczegolnione. pozniej wrzyce skan na forum.
byl to przelew w eur bo mam konto u brokera w eur i moj rach jest w eur.
pozatym moj bank jest w irlandii i przelewy do polski robie zadoarmo wiec zdziwilo mnie troche to ze mowia za free a tak nie jest
byl to przelew w eur bo mam konto u brokera w eur i moj rach jest w eur.
pozatym moj bank jest w irlandii i przelewy do polski robie zadoarmo wiec zdziwilo mnie troche to ze mowia za free a tak nie jest
DonPavlo
DonPavlo
Sprawdz zaznaczone na zielono 2 pozycje.Co o tym sadzisz??FX TEAM pisze:Pewnie z platformy było za darmo
Wedlug mnie powinienem byc powiadomiony o kosztach przelewu zanim takiego dokonam.
Dalej Uwazam ze to dobra platforma ale to jest ich minus
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
DonPavlo
DonPavlo
konto w banku
z jakiego konta robicie przelew do NF?? multibank juz mi kilkakrotnie odrzucał przelew.....jaki bank wysyła bez problemu pieniądze do NF??
Niestety musieli wycofać się ze współpracy z egoldem.
E-gold posądzony jest o pranie brudnych pieniędzy i raczej przejdzie w strefę offshore...
Teraz to jest dopiero problem z tymi wpłatami...wtedy było prosto jak dla mnie.
E-gold posądzony jest o pranie brudnych pieniędzy i raczej przejdzie w strefę offshore...
Teraz to jest dopiero problem z tymi wpłatami...wtedy było prosto jak dla mnie.
"...It's amazing. You've got it all on only...three pages.
You know what would happen if this fell into the wrong hands?
...
You named me?!
Right there along with the rest of them?!..."
You know what would happen if this fell into the wrong hands?
...
You named me?!
Right there along with the rest of them?!..."