North Finance - wszystko o....

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.

Co myślisz na temat tego brokera ?

Zdecydowanie polecam
11
31%
Poza paroma minusami są ok
9
25%
Przeciętny
9
25%
Mają wiele wad
1
3%
Stanowczo odradzam
6
17%

Liczba głosów: 36

Awatar użytkownika
Jekert
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jekert »

Możecie wpłacić poprzez PayPal. Nie ma informacji o tym na stronie internetowej, jednak gdy zwróciłem się z taką prośbą do supportu umożliwili mi to.
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

obywatel
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: obywatel »

ja robilem przelew bankowy z barclays -pieniadze doszly bez problemu,niestety wyzerowalem konto(kilkakrotnie) :oops:

Awatar użytkownika
fx123
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: fx123 »

Spytalem czy moge przeslac kase PayPalem i niestety powiedzieli ze nie mozna, ze przyjmuja tylko przelewy bankowe.

Awatar użytkownika
Above
Gaduła
Gaduła

Zmniejszono spready

Nieprzeczytany post autor: Above »

NF zmniejsza spready. Atrakcyjnie to wygląda. Szczególnie dobre info z tego względu, że to dobry broker.

Po ostatnich problemach z zamknięciem pozycji w IBFX myślę nad powrotem ponieważ w NF nie miałem nigdy problemów takich jak w IBFX. Tylko że ten limit stop 10 pips mnie zniechęca.

Gdyby nie on...wielu wróciłoby...którym on przeszkadza.
  • 1. Today and further on a constant basis spreads for following currency pairs will be reduced:

AUDCAD - from 12 to 8 points, AUDNZD - from 15 to 12 points, AUDUSD – from 4 to 3 points, CADCHF – from 10 to 8 points, CHFJPY – from 5 to 4 points, CHFSGD – from 15 to 10 points, EURCHF – from 4 to 2 points, EURCCK – from 70 to 50 points, EURGBP – from 3 to 2 points, EURHUF – from 70 to 50 points, EURJPY – from 5 to 3 points, EURPLN – from 80 to 60 points, GBPCHF – from 8 to 7 points, GBPJPY – from 8 to 7 points, GBPUSD – from 4 to 3 points, NZDCAD – from 15 to 10 points, NZDCHF – from 15 to 10 points, NZDJPY – from 15 to 10 points, NZDSGD – from 20 to 15 points, USDCAD – from 4 to 3 points, USDCHF – from 4 to 3 points, USDCCK – from 70 to 50 points, USDDKK – from 50 to 30 points, USDHUF – from 60 to 40 points, USDJPY – from 3 to 2 points, USDPLN – from 80 to 60 points, USDSGD – from 10 to 8 points.

2. Today and further on a constant basis all Futures CFD will be available for trading with minimal “floating” spreads and 15 USD commission per 1 lot for opening a new position. Commission will be charged only for newly open positions since 24.09.2007.

Please find more detailed information at Website of the Company in FOREX and CFD Contracts Specification.

Our Best Regards.
    "...It's amazing. You've got it all on only...three pages.
    You know what would happen if this fell into the wrong hands?
    ...
    You named me?!
    Right there along with the rest of them?!..."

Awatar użytkownika
    jasonbourne
    Pasjonat
    Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

Above pisze:AUDCAD - from 12 to 8 points, AUDNZD - from 15 to 12 points, AUDUSD – from 4 to 3 points, CADCHF – from 10 to 8 points, CHFJPY – from 5 to 4 points, CHFSGD – from 15 to 10 points, EURCHF – from 4 to 2 points, EURCCK – from 70 to 50 points, EURGBP – from 3 to 2 points, EURHUF – from 70 to 50 points, EURJPY – from 5 to 3 points, EURPLN – from 80 to 60 points, GBPCHF – from 8 to 7 points, GBPJPY – from 8 to 7 points, GBPUSD – from 4 to 3 points, NZDCAD – from 15 to 10 points, NZDCHF – from 15 to 10 points, NZDJPY – from 15 to 10 points, NZDSGD – from 20 to 15 points, USDCAD – from 4 to 3 points, USDCHF – from 4 to 3 points, USDCCK – from 70 to 50 points, USDDKK – from 50 to 30 points, USDHUF – from 60 to 40 points, USDJPY – from 3 to 2 points, USDPLN – from 80 to 60 points, USDSGD – from 10 to 8 points.

A jak zrobic, zeby miec wiecej par?

Ja mam na demo tylko te co widac :cry: :cry: :cry:
    Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
    Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

Awatar użytkownika
    Nievinny
    Przyjaciel Forum
    Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Nievinny »

Wejdź w symbole i pozaznaczaj te które chcesz, powinno zadziałać :)
    Trade what you see, NOT what you hear or think

Awatar użytkownika
    jasonbourne
    Pasjonat
    Pasjonat

Ale w jakie symbole?

Intersuja mnie takie pary jak CHF/JPY, AUD/JPY, CAD/JPY, EUR/CAD, NZD/USD.

Mozna je jakos wstawic?
    Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

Awatar użytkownika
    Nievinny
    Przyjaciel Forum
    Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Nievinny »

Myślę, że to co jest na screenach wystarczy :) Ot tak się da zrobić w każdym MT4.

Awatar użytkownika
    jasonbourne
    Pasjonat
    Pasjonat

A u mnie i tak jest tylko tyle

Moze to jakies ograniczenie Northfinance :x

Awatar użytkownika
    Above
    Gaduła
    Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Above »

U mnie też tyle. Demo w IBFX też tyle ma i w MIG Investments....jak reszta to nie wiem.
    "...It's amazing. You've got it all on only...three pages.
    You know what would happen if this fell into the wrong hands?
    ...
    You named me?!
    Right there along with the rest of them?!..."

ODPOWIEDZ