tu byś się zdziwił, mało tego po kilku dniach robiłem sobie wypłatykonto mikro. Widocznie nie robiłeś wysokich wyników w krótkim okresie czasu

Mam pytanko do Silent ile AM pozwolił ci zarobić ??silent pisze:Witam serdecznie wszystkich.Chciałbym podkreślić ,ze ta firma to śmiech na sali. Blokują zlecenia, jak ma ktoś wygrać większą kwotę to im ewidentnie to nie na rękę. Zostałem znowu przyblokowany tylko dlatego ,ze wygrałbym 1500 zlTo się nazywa profesjonalizm... (czwartek)
Dzisiaj nie lepsza sytuacja i żeby nie było na pewno nie jestem osamotniony w boju ...
idzie rynek po mojej myśli to w ogóle nie zostałem do niego dopuszczony ,
idzie w stronę przeciwna to uaktywniają czym prędzej tylko by odzyskać co ich...
U innych brokerów 250 zl zysku u nich 300 zl straty normalnie bajka :]
Ja dla mnie to jest komedia co ten broker sobą przedstawia !
Ludzie szanujcie swoje pieniądze i dajcie je innemu brokerowi ...
Życzę sobie i AM by klienci przejrzeli na oczy i wycofali środki bo przez to co robią z klientem to przedszkole a nie porządna firma...
ps. TAG: admiral markets oszustwo nadużycia fuszerka opinia broker MM
pps. Specjalnie dodałem słowa kluczowe google ładnie zaksięguje i każdy będzie ten post mógł znaleźć wraz z opinia na temat tego brokera MM.
Ciekawe. Myślałem ze tylko na micro i standard są takie poślizgi w jedną stronę.guccon pisze:Myślałem że to tylko teoria spiskowa albo szukanie winnych złych wyników ale porobiłem dzisiaj więcej wejść przy większych ruchach na rynku i zawsze otwierało się na moją niekorzyść a niby konto PRO to nie MM
Jak dawałem S i cena poszłą w dół zanim przez te 1-2 sekundy złapało to otwierało się po aktualnej cenie ale inna S gdy cena poszła w górę otworzyła się po cenie w której kliknąłem a nie po wyższej która była w chwile potem.
3 miesiące dawałem rade ale powoli już koniec.