Admiral Markets - Wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
6
17%
Poza paroma minusami są ok
16
44%
Przeciętny
9
25%
Mają wiele wad
2
6%
Stanowczo odradzam
3
8%

Liczba głosów: 36

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

konto mikro. Widocznie nie robiłeś wysokich wyników w krótkim okresie czasu
tu byś się zdziwił, mało tego po kilku dniach robiłem sobie wypłaty :mrgreen: no ale faktem że coś jest na rzeczy. Na razie mam konto PRO , ale jak się nie poprawi to pewnie broka zmienie w końcu.

Admiral Markets
Sprawdź najnowszą ofertę Admiral Markets
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

Awatar użytkownika
denaturaton
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: denaturaton »

Cześć

Tak się zastanawiam, skoro AM jest brokerem MM, to czy na koncie PRO faktycznie działa na zasadach ECN ?? Na pro nie ma DD, reqwot czy innych niechcianych zachownan? Prowizja przy otwieraniu jako zysk dla AM i brak praktyk przeciwko grającym ??

Pozdrawiam serdecznie.

mariosed
Bywalec
Bywalec

Admiral Markets - Wątek II

Nieprzeczytany post autor: mariosed »

silent pisze:Witam serdecznie wszystkich.Chciałbym podkreślić ,ze ta firma to śmiech na sali. Blokują zlecenia, jak ma ktoś wygrać większą kwotę to im ewidentnie to nie na rękę. Zostałem znowu przyblokowany tylko dlatego ,ze wygrałbym 1500 zl :) To się nazywa profesjonalizm... (czwartek)
Dzisiaj nie lepsza sytuacja i żeby nie było na pewno nie jestem osamotniony w boju ...
idzie rynek po mojej myśli to w ogóle nie zostałem do niego dopuszczony ,
idzie w stronę przeciwna to uaktywniają czym prędzej tylko by odzyskać co ich ;)...
U innych brokerów 250 zl zysku u nich 300 zl straty normalnie bajka :]
Ja dla mnie to jest komedia co ten broker sobą przedstawia !

Ludzie szanujcie swoje pieniądze i dajcie je innemu brokerowi ...
Życzę sobie i AM by klienci przejrzeli na oczy i wycofali środki bo przez to co robią z klientem to przedszkole a nie porządna firma...

ps. TAG: admiral markets oszustwo nadużycia fuszerka opinia broker MM
pps. Specjalnie dodałem słowa kluczowe google ładnie zaksięguje i każdy będzie ten post mógł znaleźć wraz z opinia na temat tego brokera MM.
Mam pytanko do Silent ile AM pozwolił ci zarobić ??

Awatar użytkownika
krzychu3_1989
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: krzychu3_1989 »

otworzyłem 2 dni temu rachunek i wplacilem kase kasa juz na koncie jest tak pszynjamniej jest w pokoju inwestora napisane
ale mimo to niemoge polaczyc sie z platforma co jest nie tak

SzybkiSzmal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: SzybkiSzmal »

Hasło metetrader wpisujesz a nie hasło inwestora przy logowaniu na platformie. Jeżeli i tak nie łączy to przeinstaluj platforme, ja mam taki dziwny motyw, ze zawsze przy otwieraniu platformy wyskakuje mi zapytanie czy zezwalam na wprowadzenie zmian na moim komputerze przez Meta trader live upade, moze tego Ci brakuje :P To jakaś wtyczka czy jak, juz nie pamietam....

Awatar użytkownika
Esco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Esco »

Zwracam uwagę na jeszcze jedna sprawę. W Admiralu rekwoty są zawsze w jedna stronę. jeżeli cena zmienia się na nasza niekorzyść zlecenie ZAWSZE wchodzi po gorszej cenie.

guccon
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: guccon »

Myślałem że to tylko teoria spiskowa albo szukanie winnych złych wyników ale porobiłem dzisiaj więcej wejść przy większych ruchach na rynku i zawsze otwierało się na moją niekorzyść a niby konto PRO to nie MM :?
Jak dawałem S i cena poszłą w dół zanim przez te 1-2 sekundy złapało to otwierało się po aktualnej cenie ale inna S gdy cena poszła w górę otworzyła się po cenie w której kliknąłem a nie po wyższej która była w chwile potem.
3 miesiące dawałem rade ale powoli już koniec.
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.

Awatar użytkownika
Esco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Esco »

guccon pisze:Myślałem że to tylko teoria spiskowa albo szukanie winnych złych wyników ale porobiłem dzisiaj więcej wejść przy większych ruchach na rynku i zawsze otwierało się na moją niekorzyść a niby konto PRO to nie MM :?
Jak dawałem S i cena poszłą w dół zanim przez te 1-2 sekundy złapało to otwierało się po aktualnej cenie ale inna S gdy cena poszła w górę otworzyła się po cenie w której kliknąłem a nie po wyższej która była w chwile potem.
3 miesiące dawałem rade ale powoli już koniec.
Ciekawe. Myślałem ze tylko na micro i standard są takie poślizgi w jedną stronę.

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

mi otwierało różnie, nawet na korzyść , czesto SL miałem po lepszej cenie niż dałem, w pon wracam do skalpu, ciekaw jestem jak z poślizgami , jak ok sek z wejsciem to ok,. co do otwarcia, jak był nagły skok ceny to otwierało czasami gorzej, ale i u innych broków STP/ECN jest tak samo, jak się zmienia cena rynkowa po niej otwiera, nie bronie AM PRO bo też mam na nich nerwa , ale nie wszystko jest teorią spiskową :-)

guccon
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: guccon »

Nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych ale ostatnio tak mnie "wnerwiają" że już sam nie wiem co myśleć. Może akurat dzisiaj na te kilka wejść miałem takie szczęście że jak wystąpił poślizg to był na moją niekorzyść.
Pamiętam jedną podobną sytuacją na moją korzyść kilka dni temu: cena szybko zrobiła zjazd za mój SL ale od razu wróciła i nie zamknęło mi zlecenia a potem zamknąłem ją na jakimś oczekiwanym poziomie na plus. No ale wiadomo że pamięta się zawsze te negatywne i je wypomina ;) i nie żebym jakoś ich bronił bo jak kiedyś polecałem AM PRO to teraz już bym tego nie zrobił - po prostu wydaje mi się że się ostatnio popsuli.
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.

ODPOWIEDZ