wyslales reklamację? Ciekaw jestem, co odpowiedza, zrob sobie zrzut z ekranu z danymi, bo jeszcze cos zmienia w miedzyczasie, bedziesz mial dowod.guccon pisze:Mam jakąś dziwną sytuację na koncie PRO:
miałem dzisiaj wejście po 17 w S po cenie 1.45798 z ustawionym SL na 1.45838, które zostało złapane i w historii rachunku było zamknięte dokładnie po cenie SL. Kilka minut później wyłączyłem MT4. Jak zwykle przychodzi mail z podsumowaniem dnia a że był to jedyny trejd to zdziwiłem się jak minus był większy niż ten który pamiętałem. Loguje się na konto i w historii widzę że cena zamknięcia została zmieniona na 1.45857 czyli 2 pipsy więcej. Skorygowało się także podsumowanie w 'zysk/strata' ale w saldzie mam jeszcze poprzednią wartość - chociaż pewnie zostanie też zmniejszone o te 2 pipsy.
Czy to normalne ? pierwszy raz trafia mi się taka 'korekta'
Admiral Markets - Wątek II
- Mighty Baz
- Pasjonat
Nie wysłałem ale z ciekawości wyślę. Zrzuty od razu sobie zrobiłem
ale widzę że dzisiaj dalej jest tak samo więc jak coś pozmieniają to może po starcie rynku.
Zresztą nie doszukiwałbym się teorii spiskowych bo wydaje mi się że to jakiś błąd MT4 lub ich systemu. W AM bardzo często są drobne luczki plus cena przy gwałtownych ruchach prawie nigdy nie łapie ustawionego SL (z TP nie kojarze ale możliwe że też było, sprawdzę później). Cena pewnie jak zwykle nie złapała się na SL ale na platformie wyświetliło mi się jak w SL - pewnie mają jakieś weryfikacje i po zorientowaniu się zrobili korektę.
Problem robi się jak się skalpuje z SL=4p bo 2p poślizgu to w zasadzie 50% większa strata od planowanej
Dla mnie to już kolejny minus dla AM PRO i definitywnie zakładam konto u dukasa. Nie będę się dalej tutaj męczył.

Zresztą nie doszukiwałbym się teorii spiskowych bo wydaje mi się że to jakiś błąd MT4 lub ich systemu. W AM bardzo często są drobne luczki plus cena przy gwałtownych ruchach prawie nigdy nie łapie ustawionego SL (z TP nie kojarze ale możliwe że też było, sprawdzę później). Cena pewnie jak zwykle nie złapała się na SL ale na platformie wyświetliło mi się jak w SL - pewnie mają jakieś weryfikacje i po zorientowaniu się zrobili korektę.
Problem robi się jak się skalpuje z SL=4p bo 2p poślizgu to w zasadzie 50% większa strata od planowanej

Dla mnie to już kolejny minus dla AM PRO i definitywnie zakładam konto u dukasa. Nie będę się dalej tutaj męczył.
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.
guccon pisze:Mam jakąś dziwną sytuację na koncie PRO:
Jest to bardzo dziwne,jeżeli zlecenia jak piszą wysyłają na rynek to zawarłeś transakcję po określonej cenie z kontrachentem przeciwnym,jeżeli po jakimś czasie to modyfikują ...to jemu też powinni modyfikować ?,jak to zrobią ?... to coś tu nie gra...,daje do myślenia.....guccon pisze:Dla mnie to już kolejny minus dla AM PRO i definitywnie zakładam konto u dukasa. Nie będę się dalej tutaj męczył.
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
- Mighty Baz
- Pasjonat
zgadzam się, źle to wróży na przyszłość, bo wygląda na bilansowanie trejdów brokerazz pisze:guccon pisze:Mam jakąś dziwną sytuację na koncie PRO:Jest to bardzo dziwne,jeżeli zlecenia jak piszą wysyłają na rynek to zawarłeś transakcję po określonej cenie z kontrachentem przeciwnym,jeżeli po jakimś czasie to modyfikują ...to jemu też powinni modyfikować ?,jak to zrobią ?... to coś tu nie gra...,daje do myślenia.....guccon pisze:Dla mnie to już kolejny minus dla AM PRO i definitywnie zakładam konto u dukasa. Nie będę się dalej tutaj męczył.
Pozdrawiam.
- Phoenix_phx
- Gaduła
- Phoenix_phx
- Gaduła