Admiral Markets - Wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
6
17%
Poza paroma minusami są ok
16
44%
Przeciętny
9
25%
Mają wiele wad
2
6%
Stanowczo odradzam
3
8%

Liczba głosów: 36

Songo89K
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Songo89K »

a ja mam takie pytanie,czy tak jest tylko w Admiralu?

Mianowicie jeszcze nei pojąłem od czego to zależy,ale czasem cena krązy wokół mojego SL(1-2 pips) i nic sie nie dzieje,a zazwyczaj jak otwieram pozycje,ustalam SL,to cena nie dochodzi to tego poziomu,tylko w głowie sobie musze odjąć spread... Czyli np mam SL na 1.002 ,spread wynosi 2,wiec sprzedaż łapie mi na 1.000.

To normalne? kiedyś wydawało mi się że jaki SL ustawiłem tam cena leciała,i nie musiałem sobie odejmować SL od tego.

Admiral Markets
Sprawdź najnowszą ofertę Admiral Markets
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

Awatar użytkownika
michalko
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: michalko »

Pewnie obserwujesz cenę buy, a masz krótką pozycję spread wynosi 2 pipsy, stąd różnica 2 punktów.

buqers
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: buqers »

Panowie mam takie pytanie. Otworzyłem konto mini i jest napisane, że minimalny depozyt to 50 zł. Ja wpłaciłem 250. Zainstalowałem MT4 zalogowałem się pokazuje mi mój depozyt, a nie mogę robić w ogóle zleceń ;( Ten przycisk nowe zlecenie mam zaciemniony, a f9 nic nie daje. Co to może być?

SzybkiSzmal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: SzybkiSzmal »

Zalogowałes się hasłem inwestora a nie metatrader. Zaloguj sie drugim hasłem.

Awatar użytkownika
Mighty Baz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mighty Baz »

buqers pisze:Panowie mam takie pytanie. Otworzyłem konto mini i jest napisane, że minimalny depozyt to 50 zł. Ja wpłaciłem 250. Zainstalowałem MT4 zalogowałem się pokazuje mi mój depozyt, a nie mogę robić w ogóle zleceń ;( Ten przycisk nowe zlecenie mam zaciemniony, a f9 nic nie daje. Co to może być?
albo to było ostatnie ostrzeżenie od losu: "nie idź tą drogą!"

Awatar użytkownika
Spragniony
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Spragniony »

Działa wam już dobrze admiral? zlecenia wchodzą sprawnie? naprawili już usterki?
Yes, I can

Awatar użytkownika
Mighty Baz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mighty Baz »

Spragniony pisze:Działa wam już dobrze admiral? zlecenia wchodzą sprawnie? naprawili już usterki?
u mnie działa normalnie, fakt ze zawsze wchodzi po najgorszej mozliwej cenie, gdy zagram z palca, ale to norma.

Awatar użytkownika
Spragniony
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Spragniony »

ok, dzięki
Yes, I can

guccon
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: guccon »

Mam jakąś dziwną sytuację na koncie PRO:
miałem dzisiaj wejście po 17 w S po cenie 1.45798 z ustawionym SL na 1.45838, które zostało złapane i w historii rachunku było zamknięte dokładnie po cenie SL. Kilka minut później wyłączyłem MT4. Jak zwykle przychodzi mail z podsumowaniem dnia a że był to jedyny trejd to zdziwiłem się jak minus był większy niż ten który pamiętałem. Loguje się na konto i w historii widzę że cena zamknięcia została zmieniona na 1.45857 czyli 2 pipsy więcej. Skorygowało się także podsumowanie w 'zysk/strata' ale w saldzie mam jeszcze poprzednią wartość - chociaż pewnie zostanie też zmniejszone o te 2 pipsy.
Czy to normalne ? pierwszy raz trafia mi się taka 'korekta' :?
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mandrejk »

Widzę,że AM idzie w stronę XTB :)
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...

ODPOWIEDZ