Admiral Markets - Wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
6
17%
Poza paroma minusami są ok
16
44%
Przeciętny
9
25%
Mają wiele wad
2
6%
Stanowczo odradzam
3
8%

Liczba głosów: 36

guccon
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: guccon »

Opisałem wczoraj wszystko dokładnie i posłałem tą reklamacje ale w połowie dnia dostałem tylko prośbę o podesłanie screenow. Trzeba poczekać kolejny dzień na reakcję ale w zasadzie to mi na niej nie zależy bo pomniejszyli mi stan w historii i podsumowaniu zysk/strata a kase wypłacam na podstawie salda a tam jest poprzednia wartość.
Tak czy inaczej trzeba jeszcze poczekać.

EDIT: jednak dostałem odpowiedź jeszcze dzisiaj ale twierdzą że nie było korekty i wszystko jest OK. Tak łatwo nie odpuszczę.
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.

Admiral Markets
Sprawdź najnowszą ofertę Admiral Markets
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

guccon
Pasjonat
Pasjonat

...

Po ponownym sprawdzeniu udało nam się stwierdzić, iż istotnie, przy egzekucji Pana zlecenia doszło do błędu - system zaakceptował cenę 1.45838, a następnie zrealizował dyspozycję zamknięcia zlecenia nie po cenie 1.45838, a po cenie 1.45857. Dzienne potwierdzenie zrealizowanych transakcji zostało sporządzone z ceną zamknięcia 1.45857, a do kalkulacji wartości Balance/Equity została wzięta cena początkowo zaakceptowana przez system tj. 1.45838.

Uzyskaliśmy potwierdzenie z Działu Technicznego, iż zlecenie #xxxxxx zostało skorygowane do poprawnych wartości z ceną zamknięcia 1.45838, a stan Pana rachunku skorygowany in plus.

...
Dostałem odpowiedź. Zlecenie wróciło do poprzedniej wartości czyli tej początkowej.
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.

Awatar użytkownika
Mighty Baz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mighty Baz »

hm, czyli nie taki diabeł straszny jak go maluja. Masz konto pro?

guccon
Pasjonat
Pasjonat

Wygląda że wszystko się wyjaśniło i nie ma teorii spiskowych ale kto chce zawsze je znajdzie.
TAK - mam konto PRO.

Awatar użytkownika
Mighty Baz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mighty Baz »

u mnie dzisiaj to samo, system naliczyl mi 8x wartosc pipsa na SL, tak jakby mial poslizg 10 pipsow, choc w dzienniku widac roznice 8x mniejsza miedzy transakcjami, wyslalem scany, teraz zobaczymy co mi odpowiedza

silent

Nieprzeczytany post autor: silent »

Witam serdecznie wszystkich.Chciałbym podkreślić ,ze ta firma to śmiech na sali. Blokują zlecenia, jak ma ktoś wygrać większą kwotę to im ewidentnie to nie na rękę. Zostałem znowu przyblokowany tylko dlatego ,ze wygrałbym 1500 zl :) To się nazywa profesjonalizm... (czwartek)
Dzisiaj nie lepsza sytuacja i żeby nie było na pewno nie jestem osamotniony w boju ...
idzie rynek po mojej myśli to w ogóle nie zostałem do niego dopuszczony ,
idzie w stronę przeciwna to uaktywniają czym prędzej tylko by odzyskać co ich ;)...
U innych brokerów 250 zl zysku u nich 300 zl straty normalnie bajka :]
Ja dla mnie to jest komedia co ten broker sobą przedstawia !

Ludzie szanujcie swoje pieniądze i dajcie je innemu brokerowi ...
Życzę sobie i AM by klienci przejrzeli na oczy i wycofali środki bo przez to co robią z klientem to przedszkole a nie porządna firma...

ps. TAG: admiral markets oszustwo nadużycia fuszerka opinia broker MM
pps. Specjalnie dodałem słowa kluczowe google ładnie zaksięguje i każdy będzie ten post mógł znaleźć wraz z opinia na temat tego brokera MM.

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

grałeś na Pro czy standard, bo powiem szczerze że nie miałem takich problemów u nich czy to na koncie standardowym wcześniej czy teraz na Pro

silent

konto mikro. Widocznie nie robiłeś wysokich wyników w krótkim okresie czasu

mariosed
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: mariosed »

Witam wszystkich
Chciałem się podzielić moimi przeżyciami w inwestowaniu pieniążków u brokera AM do tej pory zarabiałem u niego. Zauważyłem że muszą coś kombinować ponieważ dzisiaj mój półautomat postawił zlecenie które zostało przyjęte ale żeby zamknąć w momencie zysku nie było mowy (zamykałem skryptem który u innych brokerów wyśmienicie działa i u tego też działał ).
Dla przykładu u innego brokera zarobiłem te +7pipsów.
Wczoraj wpłaciłem do nich pieniążki z myślą że już takie praktyki się u nich nie odbywają a tu masz babo placek -217zł a miałem te upragnione 7 pipsów był skok 22 pipsowy.
Dlaczego się tak stało otóż nie wiem dlaczego ale traling stop ustawiony na 7pipsów od ceny wejścia w rynek nie zadziałał a u innych zadziałał zawsze ustawiam u trzech brokerów jednocześnie z tymi samymi ustawieniami i tylko AM przynosi straty więc już dzisiaj zrezygnowałem z ich usług i wypłaciłem pieniądze od nich i już nigdy do nich nie wrócę bo szybciej można w ruletkę wygrać niż u nich (dałem im ostatnią szansę którą zmarnowali)
Przypomnę że kiedyś mnie wysi..... na stop losie było to jakiś czas temu i od tamtej pory nie grałem u nich (w AM powiedzieli mi wtedy że nie potrafią zagwarantować SL więc i nie potrafią zagwarantować zresztą opisywałem całe zdarzenie w internecie) (Na łącze internetowe też nie mogę narezkać bo mam DSL)
Więc po co marnować pieniądze grając u brokera MM jakim jest AM skoro można zagrać u brokera ECN który dba o klienta by był zadowolony z jego usług. Zdecydowałem się napisać na forum o tym ponieważ chcę przestrzec osoby które zamierzają grać u tego broker żeby otwierali u brokerów ECN a nie MM jakim jest AM.
Wystarczy poczytać na ich temat w internecie by się mocno zastanowić nad tym czy warto u nich grać. Ja mogę tylko powiedzieć za siebie. AM nie jest dla mnie brokerem któremu można zaufać.
Mam pytanko do Silent ile AM pozwolił ci zarobić ??

silent

w sumie 800% w ~3 miesiące potem cyrk ...
z czego rozłożone po kątach rodziny na jednym 700 % a na drugim ledwo 100% i juz jajka ...
strategia mojego autorstwa ale później działo się jak działo ...

ODPOWIEDZ