Let's Rock!

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

Godfather pisze:
Shadi pisze:Ja to robię z przyjemności i wrodzonego chamstwa - a Ciebie jednak prosił bym o przestanie spamowania bo z postu na post coraz bliżej podłogi Tobie jest.
Dlaczego uważasz, że Tobie wolno spamować, a mnie nie?
Widzę że mamy problemy z rozumieniem niektórych spraw. Tobie zwróciłem uwagę na to abyś przestał spamować w każdym temacie założonym przez autora, bo na siłę starasz się coś udowodnić.

Godfather
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Godfather »

Shadi pisze:Widzę że mamy problemy z rozumieniem niektórych spraw. Tobie zwróciłem uwagę na to abyś przestał spamować w każdym temacie założonym przez autora, bo na siłę starasz się coś udowodnić.
Inaczej patrzymy na pewne sprawy Kolego, tutaj się zgadzam.
Autor tego i jeszcze jednego juornala probuje kogoś/coś wypromować/zareklamować.
Nie ma w tym nic złego.
Chciałbym jednak wiedzieć, że to co promuje/reklamuje jest prawdą, a nie sztuczką polegającą na wklejaniu jakichś obrazków i wpisywaniu cyferek.

Nie staram się na siłe niczego udowadniać. Usilnie proszę, aby autor udowodnił że to, co pokazuje jest prawdą. Czy jest coś nagannego w moim zachowaniu?

Przecież wystarczy podpiąć myfxbooka i zakończymy cała dyskusję na ten temat ...
Proste rzeczy bywają bardzo trudne, ponieważ są bardzo łatwe.

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

Godfather pisze: Nie staram się na siłe niczego udowadniać. Usilnie proszę, aby autor udowodnił że to, co pokazuje jest prawdą. Czy jest coś nagannego w moim zachowaniu?

Przecież wystarczy podpiąć myfxbooka i zakończymy cała dyskusję na ten temat ...
No ale autor przecież napisał:

W związku z ogromnym ryzykiem, które będzie się wiązać z moimi tradeami chciałbym aby cała odpowiedzialność spadała na mnie, zwłaszcza że NIE TRADEUJE ZA POMOCĄ SYSTEMU MAX.

Więc w tym wypadku żądanie podpięcia pod myfxbook mija się z celem. Pamiętaj, że publikacja często działa na szkodę dla pokazującego niż na korzyść.

Q600
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Q600 »

W sumie racja - tez bym zobaczyl jak wyglada linia zwrotu na tym systemie, chocby na demo (alze zeby obydwie weryfikacje myfxbook byly poprawne)..

Godfather
Stały bywalec
Stały bywalec

Shadi pisze:No ale autor przecież napisał:

W związku z ogromnym ryzykiem, które będzie się wiązać z moimi tradeami chciałbym aby cała odpowiedzialność spadała na mnie, zwłaszcza że NIE TRADEUJE ZA POMOCĄ SYSTEMU MAX.
Nie zauważasz Kolego, że autor już od samego początku przestał być wiarygodny?
Założył jeden journal, obiecał, że podepnie myfxbooka ale nie podpiął.
Skoro nie prowadzi już tamtego journala, co mu szkodzi podpiać fxbooka?

Założył teraz drugi journal. Napisał, że zaryzykuje astronomiczną sumę 1000 zł, i będzie przeprowadzał niewiarygodnie ryzykowne transakcje (tzn. ryzykując w jednym trejdzie z 50 zeta albo i więcej).
Chciałbym zobaczyć, że to co wypisuje jest prawdą i że nie mamy do czynienia z jakimś chorym na przerost ambicji dzieciakiem ... bo mam takie wrażenie.

No a ten cel 2000%?
Rozumiem, że jak autor dojdzie już do tych 20.000 PLN, to planuje ułożyć sobie życie gdzieś na egzotycznych wyspach?

Awatar użytkownika
riddle
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: riddle »

Shadi,Godfather cała strona Wasza, a ja muszę to czytać w poszukiwaniu postów autora dziennika...w swoim imieniu oraz w imieniu innych czytelników prosiłbym o dokończenie tej dyskusji na PW. Miejmy szacunek do siebie i innych. Za chwilę pojawi się fxbook a ta dyskusja stanie się śmieszna ;)

Pozdrawiam
Riddle
Forex to nieograniczone źródło pieniędzy, które wystarczy umieć podnieść !
“Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego.”

MaxRipper
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaxRipper »

Good Will Hunting pisze:W związku z ogromnym ryzykiem, które będzie się wiązać z moimi tradeami chciałbym aby cała odpowiedzialność spadała na mnie
Grunt to mieć świadomość ryzyka.. tylko warto przypomnieć o pojęciu serii zyskownych/stratnych, które na 100% wystąpią, jeżeli przeszedłeś już takie serie w tym systemie to "pomnóż" największą serię strat razy 2 i dostosuj wielkość lota tak abyś pozostał w grze nawet jeśli wystąpi "worst case scenario" - wówczas te 2000% będzie bardziej prawdopodobne niż kiedykolwiek :). Trzymam kciuki!

Godfather
Stały bywalec
Stały bywalec

riddle pisze:Za chwilę pojawi się fxbook
Bardzo na to liczę ...

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Good Will Hunting »

Łatwo utonąć jak się pluje ogniem :wink:

Z kwestii organizacyjnych to jest jedna rzecz. Postanowiłem nie wklejać screenów dotyczących wejść ze statementu. Przejrzałem większość dzienników forumowiczów i stwierdziłem że znakomita większość tego nie robi. Ja też nie jestem jakimś oszustem żebym spełniać dodatkowe kryteria sprawdzające moją uczciwość. W żadnym innym dzienniku autor nie musi odpierać ataków na swoją osobę i tłumaczyć się z bezpodstawnych, bo nie potwierdzonych żadnymi dowodami, oskarżeń o nieuczciwość. Mój temat nie różni się niczym od pozostałych więc też nie będzie prowadzony na specjalnych zasadach. Jeśli ktoś z czytających dziennik czuje się w tym momencie oszukany to z czystym sumieniem może zamknąć ten wątek, bo póki ja jestem jego autorem zamierzam publikować tu tylko i wyłącznie to czego sam będę chciał.

To tyle w kwestiach organizacyjnych, nie ma sensu zaśmiecać tematu wycieczkami personalnymi w stronę moich adwersarzy, moje stanowisko w sprawie "uczciwości" jest takie, a nie inne, a wszystkie posty szargające moje dobre imię na tym forum i zaśmiecające temat będą raportowane do moderacji. Od teraz.

Czas na podsumowanie dzisiejszego dnia.

Nie lubię poniedziałków, mimo że już nie chodzę do szkoły to autentycznie nie lubię poniedziałków. Niestety na rynku mało się dzieje, nie ma żadnych większych ruchów do wyłapania i w wypadku przegapienia setupu z miejsca zerowego pojawia się masa wątpliwości czy wchodzić czy nie wchodzić. Byłem dziś nastawiony na shorty, udało mi się dwa razy wejść w miejscach, które obrałem sobie jako punkty zerowe do spadków i dwa razy zarobić.

Dzisiejszy wynik to +75 pipsów czyli nieznacznie ponad 1000 zł co znaczy że jutro lecimy już po 0,6 lota, oby równie skutecznie co dzisiaj.

Let's Rock!

a i zapomniałbym, a nie powinienem, serdeczne dzięki za wszystkie kciuki, jeśli zostanie mi pieniędzy po rozpoczęciu nowego życia na rajskich wyspach to nie zapomnę ani o szampanie, ani tym bardziej o piwie :wink:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

Awatar użytkownika
mdmainside
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mdmainside »

Super wynik i oby tak dalej , trzymam kciuki :)

Podoba mi się podejście do MM , mam podobne więc tym bardziej kibicuję :)

Zablokowany