Korekty nie było jak widać i jeszcze trochę spadliśmy ( wciąż trzymam S ). Mam wrażenie że zrobiliśmy właśnie górną bandę długoterminowego kanału spadkowego ( długi termin w moim handlu oczywiście ). Wrzucam rysunek poniżej.thefear pisze:Dodam jeszcze że w okolicy 1.4450 mieliśmy fibo 50.0 korekty ruchu spadkowego od 04.05 do 23.05..
Dzisiaj również wypatrywałem tej S-ki, ale wyrzuciło mnie pare razy na BE i dałem sobie spokój a szkoda.. Chodz do tego spadania nie jest jeszcze przekonany w 100 % Popatrz na M30/H1 tak jakby zaczynała się konsola.. Ciekawy jestem tego co zrobią skośni, gdyż to oni w ostatnich dniach oni mają większe ruchy aniżeli europa.. Czy warto zarwać noc ?
Jak widzisz, każdy dostaje sygnał na swój sposób, u Ciebie było to Fibo, u mnie wolumen plus średnie. Przy mocnym sygnale zazwyczaj wiele elementów nachodzi na siebie i ich zazębianie sie uważam za bardzo ważny element każdego sygnału ( w końcu każdy sygnał to jakieś prawdopodobieństwo sukcesu, im więcej elementów układanki nachodzi na siebie tym większe prawdopodobieństwo )