AliorTrader - ECN.
Owszem jednak dla kont ECN FxPro oferuje max. lewar 1:100 i min. pozycja to 0.4 lota. I przważnie podobne warunki (przynajmniej jeśli chodzi o lewar) proponują wszyscy brokerzy ECN.polaczeq pisze:Fxpro ma dźwignię 500:1, ale tam jest ecn i mm.
By otworzyc 0.1 lota przy dzwigni 500:1 potrzeba $20.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Witam.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Dodano po 2 minutach:
Witam.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Zainstalowałem u siebie i wg mnie wszystko jest ok. Looknij na screena.arturd pisze:obraz wygląda tak. chodzi o widok knotów świeczek, teraz ich nie widać.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Dodano po 2 minutach:
Witam.
Tak jak napisał Raposo w Alior Traderze obowiązuje dźwignia 100:1 i raczej nie będzie dostępna wyższa dźwignia.marcin.ino pisze:Witam w nie których ECN jest dźwignia 500:1 także aby móc grać na 0.1 lota wystarczy mieć 500$ Chciałbym grać w aliorze tylko na dzień dzisiejszy przerastają mnie kwoty depozytu czy to się zmieni?
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Witam.
W każdym razie dzięki za miłe słowa i uznanie
Z czasem będzie jeszcze lepiej 
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Szkoda tylko, że jest to Twój pierwszy post na forumMiron69 pisze:załozylem konto w Aliorze i wszystko cudownie chodzi, bardzo niskie koszty transakcyjne! bardzo fachowa obsługa, o niebo lepsza niż u innych polskich brokerów typu MM. To zupelnie inna liga!

Pozdrawiam
Karol Marchewka
witam
dzięki za odp.
p.s
słupki na jednym i świeczki na drugim zrzucie miały jedynie na celu podkreślenie, że to są inne wykresy.
pozdrawiam
może zbyt niejasno się wyraziłem.chodi o to aby HK były pod spodem.na twoim obrazie też nie widać knotów zwykłych słupków jedynie open close.MaRCHeW pisze:obraz wygląda tak. chodzi o widok knotów świeczek, teraz ich nie widać.
dzięki za odp.
p.s
słupki na jednym i świeczki na drugim zrzucie miały jedynie na celu podkreślenie, że to są inne wykresy.
pozdrawiam
Witam.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Wrzuciłem HA na wykresy Alior Tradera i MT4. Różnic specjalnie nie widzę i w/g mnie wszystko jest ok.arturd pisze:witammoże zbyt niejasno się wyraziłem.chodi o to aby HK były pod spodem.na twoim obrazie też nie widać knotów zwykłych świeczek jedynie open close.MaRCHeW pisze:obraz wygląda tak. chodzi o widok knotów świeczek, teraz ich nie widać.
dzięki za odp.
p.s
pozdrawiam
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- BM Alior Bank
- Pasjonat
nie twierdzę, że jest żle.MaRCHeW pisze:Wrzuciłem HA na wykresy Alior Tradera i MT4. Różnic specjalnie nie widzę i w/g mnie wszystko jest ok.
edit
interesuje mnie możliwość posiadania w alior widoku wykresu z lewej strony.
Ostatnio zmieniony 16 maja 2011, 08:51 przez arturd, łącznie zmieniany 1 raz.