XTB TRADING CUP 2011

Informacje na temat wszelkiego rodzaju konkursów Forex'owych.
Awatar użytkownika
admkowal
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: admkowal »

Spragniony pisze:
SzybkiSzmal pisze:Pamietacie jaki był koniec filmu?
fasola zasnął przy skrzynce z nagrodą ;) 8)
kończy się napisami końcowymi - że tak sobie zażartuję 8)
its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu

AK

Awatar użytkownika
grzesio
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: grzesio »

Ile ugrał zwycięzca w tamtej edycji?

Już znalazłem... 27000 % Ciekawe jak będzie w tej... Chyba dużo więcej...

Mare3ko
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Mare3ko »

27000% ale o ile sie nie myle to w sklad wchodzil tylko forex (odgaduje z nazwy "forex race") także myśle ze w tym roku bedzie troszke słabiej bo trzeba dzielić na trzy no chyba ze hajer utrzyma swoją passe:)
'Vivere militare est'

overall

Nieprzeczytany post autor: overall »

27000% ale o ile sie nie myle to w sklad wchodzil tylko forex (odgaduje z nazwy "forex race") także myśle ze w tym roku bedzie troszke słabiej bo trzeba dzielić na trzy no chyba ze hajer utrzyma swoją passe:)

tyle tylko, ze te 27000% mr green zrobil automatem, natomiast tutaj ponoc jest to zabronione i reguly sa bardziej na styl tych z bossy (o ile nie zmienili regulaminu) co i tak nie zmienia faktu, ze ten hajer w pare dni zrobil 2 razy wiecej niz zwyciezca bossy w calym konkursie :)

Awatar użytkownika
Scoobi
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Scoobi »

tyle tylko, ze te 27000% mr green zrobil automatem, natomiast tutaj ponoc jest to zabronione i reguly sa bardziej na styl tych z bossy (o ile nie zmienili regulaminu) co i tak nie zmienia faktu, ze ten hajer w pare dni zrobil 2 razy wiecej niz zwyciezca bossy w calym konkursie :)
automaty cokolwiek to oznacza sa zabronione. zauwaz , ze w bossie byl konkurs realny i koles zgarnal ponad 9 000 realnych zlotych plus nagroda. niestety hajer nie wyplaci tych swoich 1600%. co najwyzej MA SZANSE wygrac nagrode. i to wszystko.

Awatar użytkownika
grzesio
Stały bywalec
Stały bywalec

hehe. Ja piernicze ;) jestem w rankingu ;) Gregus:) kurcze drobny błąd i zszedłem ze 100 000 :/ I już mi sie grać nie chce...

Dodam, że wczoraj byłem na pozycji 92 000 ;) a dziś 18 ;) a forex 6

Czy są w konkursie jakieś dzienne lotne premie? Coś pisali ipad 2 codziennie. O co chodzi?

overall

Nieprzeczytany post autor: overall »

Scoobi pisze:automaty cokolwiek to oznacza sa zabronione. zauwaz , ze w bossie byl konkurs realny i koles zgarnal ponad 9 000 realnych zlotych plus nagroda. niestety hajer nie wyplaci tych swoich 1600%. co najwyzej MA SZANSE wygrac nagrode. i to wszystko.
wiadomo, wlasna kaska zawsze trudniej sie gra, co nie zmienia faktu ze bycie na szczycie i presja zgarniecia miliona tez robi swoje, wolal bys zgranac 9 tys plus 100 tys $ czy 1mln euro? :)

Awatar użytkownika
grzesio
Stały bywalec
Stały bywalec

hehe. I juz mnie nie ma:) zaktualizowali wyniki:)

rmz
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: rmz »

<kerimb> pisze:Najpierw walisz na maksa na kilku kontach. Zostają tylko te najbardziej profitowe i powtarzasz sytuację. Odsadzasz staweczkę i później możesz sobie jechać nawet 2% itd itd ... Reszta tylko goni i goni, tak jak napisałeś wdeptując bardzo często na minę. Widzi wynik początku tabeli i wali na maksa i jeszcze więcej ... :mrgreen:
Zauważ że trzeba się wykazać na 3 kontach jednocześnie. Tu nie ma mowy o szczęściu i przypadku - te pomocne, ale nie decydujące. Jedną osobę widzę jednocześnie na topie dwóch rankingów - a i na 3 pewnie nie jest nisko(no chyba że uznał że wystarczy skupić się na 2 a na 3 nie stracić - ale toteż część taktyki). Hajer był też wysoko w innych konkursach - wygrana była by dla niego zasłużona.

Awatar użytkownika
Scoobi
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Scoobi »

overall pisze:
Scoobi pisze:automaty cokolwiek to oznacza sa zabronione. zauwaz , ze w bossie byl konkurs realny i koles zgarnal ponad 9 000 realnych zlotych plus nagroda. niestety hajer nie wyplaci tych swoich 1600%. co najwyzej MA SZANSE wygrac nagrode. i to wszystko.
wiadomo, wlasna kaska zawsze trudniej sie gra, co nie zmienia faktu ze bycie na szczycie i presja zgarniecia miliona tez robi swoje, wolal bys zgranac 9 tys plus 100 tys $ czy 1mln euro? :)
wiadomo ze wieksza kasa lepsza, tylko nie o to chodzi. grajac za wlasne nie ryzykujesz calym depozytem bo jeden blad i ni ma kasy. a wirtualnych nie szkoda. nie wierze aby presja gry na demo byla wieksza niz na realnym koncie.

ODPOWIEDZ