wiesz, przy skalpie 10 pips na plus dziennie systematycznie i masz pokaźne kontoVanguard pisze:dobry dzien i 1 z 5 wejsc na plus ?

siewie, ale co w takim razie ma powiedziec kolega Kuguar? 90 pips i narzeka na dziwny dizenMicrobi pisze:wiesz, przy skalpie 10 pips na plus dziennie systematycznie i masz pokaźne kontoVanguard pisze:dobry dzien i 1 z 5 wejsc na plus ?naprawdę nie trzeba robić setek pipsów miesięcznie
Wszystko zależy też od wielkości pozycji 0,01 l to sie raczej nie najesz tak szybko..Microbi pisze:wiesz, przy skalpie 10 pips na plus dziennie systematycznie i masz pokaźne kontoVanguard pisze:dobry dzien i 1 z 5 wejsc na plus ?naprawdę nie trzeba robić setek pipsów miesięcznie
Kiedyś też Shadi dużo fajnych screenów wrzucał na forum. Tylko że on pisał po różnych dziennikach więc trzeba trochę poszperać ale warto.Kuguar pisze:PS; tak w ogóle to fajnie byłoby gdyby z tych postów wszystkich tutaj powstał temat np w dziale systemy i strategie o skalpie przy użyciu PA![]()
wszystkie screeny w jednym miejscu
moderatorzy więc może któryś z was jednak sie tym zajmie?grafmax pisze:Kiedyś też Shadi dużo fajnych screenów wrzucał na forum. Tylko że on pisał po różnych dziennikach więc trzeba trochę poszperać ale warto.
he he , mialem pozycje dokladnie w tym samym miejscu tylko ze zamknalem tuz pod przebita LT (ta wyzej).Kiedyś też Shadi dużo fajnych screenów wrzucał na forum. Tylko że on pisał po różnych dziennikach więc trzeba trochę poszperać ale warto.
P.S. Ja jednak z wieczorka skusiłem się na mały trejd
Ja bym się tym zająłMicrobi pisze:podpisuję się pod tym również, mody do robotyKuguar pisze:moderatorzy więc może któryś z was jednak sie tym zajmie?
To zgłoś się do któregoś z modówMavratus pisze:Ja bym się tym zajął