pozdrawiam
Szkoła Scalpingu
2 x L na ejku +45pip zamknięte przed danymi bo Bóg wie co może sie stać 
wejście na wsparciu i na linii trendu
dzisiaj 104pipki na ej
PS: zauważyłem że cena często jeśli nie respektuje RS lub SR robiąc korektę to potem ładnie odbija na TL -dlatego czasami widać że mam otwarte po dwie pozycje z tego samego lub bliskiego poziomu
wejście na wsparciu i na linii trendu
dzisiaj 104pipki na ej
PS: zauważyłem że cena często jeśli nie respektuje RS lub SR robiąc korektę to potem ładnie odbija na TL -dlatego czasami widać że mam otwarte po dwie pozycje z tego samego lub bliskiego poziomu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
GOD BLESS ME...-"candles absorb EVERYTHING (news, rumours, speculation, etc). candles are price. price is....everything"
Mój Journal: http://forex-nawigator.biz/forum/journa ... 17291.html
Mój Journal: http://forex-nawigator.biz/forum/journa ... 17291.html
Patrze ze to juz nie szkola podstawowa ale conajmniej akademia 
jak widze niekotre wejscia to po prostu cud miod ...
ja dzis zastosowalem zasade SCHNELLPIPS bez czekania na jakies potezne zwroty. +23 pips w dwoch strzalach i jest ok.
EDIT
trzeci trade obliczony na wiecej pips i przelamanie lokalnego supres - i znow rynek pokazuje zeby lapac swoje.
jak widze niekotre wejscia to po prostu cud miod ...
ja dzis zastosowalem zasade SCHNELLPIPS bez czekania na jakies potezne zwroty. +23 pips w dwoch strzalach i jest ok.
EDIT
trzeci trade obliczony na wiecej pips i przelamanie lokalnego supres - i znow rynek pokazuje zeby lapac swoje.
Nie wierz w trendy.
Małe S na EJ. Mam też pozycje krótkie na parach z funtem. Na gbpchf troche duży sl, ale pozycja nie wielka no i jak na ruchy tej pary(100-200pips) profit możliwy względnie duży. Zobaczymy jak to będzie:))
Powodzenia!
PS. najlepiej sprawuje sie GJ i GU, zaraz wszystko close i koniec na dziś:)
Powodzenia!
PS. najlepiej sprawuje sie GJ i GU, zaraz wszystko close i koniec na dziś:)
"...jest to na ogół człowiek pewny siebie, który doszedł do tego, kim jest, własną pracą i który potrafi pogodzić się z krytyką lub porażką, nie tracąc wiary w siebie. Człowiek ten nie dopuszcza do siebie uczuć zazdrości, zawiści ani lęku."