XTB TRADING CUP 2011
Demo_man, nie obraź się, ale to Ty chyba masz małe pojęcie o tym, jakie wyniki padły w poprzednich latach, jakie są możliwości inwestycji w XTB Traderze, jakie w Option Traderze, jakie są spready, itd.
Nie chce mi się tego tłumaczyć, więc zamiast zaproponuję zakład - butelka Chivasa, że stopa zwrotu na opcjach będzie niższa niż na FX. Wchodzisz?
Nie chce mi się tego tłumaczyć, więc zamiast zaproponuję zakład - butelka Chivasa, że stopa zwrotu na opcjach będzie niższa niż na FX. Wchodzisz?
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Jak komuś potrzebne, to niech się zaopatrzy ... http://www.1clickpips.com/
Ale chyba w tym roku "zielony" nie poszaleje, bo automaty wyrzucili?
Dodano po 2 minutach:
Swoją drogą to chyba jakaś międzynarodowa mafija, bo ten domek jest na większości ichnich reklamek ,,,

Ale chyba w tym roku "zielony" nie poszaleje, bo automaty wyrzucili?
Dodano po 2 minutach:
Swoją drogą to chyba jakaś międzynarodowa mafija, bo ten domek jest na większości ichnich reklamek ,,,

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Mam pytanie odnośnie opcji, bo padają sprzeczne opinie. Byłoby dobrze gdyby ktoś znający temat się wypowiedział
L1su pisze: na opcjach spokojnie można dużo większy procent wykręcić i w krótszym czasie niż na fx.
Yankee pisze:Co wy sie tak przejmujecie tymi opcjami...
Normalna rzecz ze jesli bedzie taki wymog otworzy sie jedna pozycje i zamknie tracac spread, podobnie z akcjami.
Tig3r pisze:Tylko że tam nie ma dźwigni jak na fx więc nie ma porównania.
Camel4 pisze:Mam pytanie odnośnie opcji, bo padają sprzeczne opinie. Byłoby dobrze gdyby ktoś znający temat się wypowiedział
L1su pisze: na opcjach spokojnie można dużo większy procent wykręcić i w krótszym czasie niż na fx.Yankee pisze:Co wy sie tak przejmujecie tymi opcjami...
Normalna rzecz ze jesli bedzie taki wymog otworzy sie jedna pozycje i zamknie tracac spread, podobnie z akcjami.Tig3r pisze:Tylko że tam nie ma dźwigni jak na fx więc nie ma porównania.
Można dobrze zarobić na opcjach grając mało prawdopodobne scenariusze z punktu widzenia prawdopodobieństwa co nie znaczy mało prawdopodobne w rzeczywistości - ułomność modelów wyceny opcji - nie lewarując się jakoś ogromnie.
fx-forum