XTB

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
47
34%
Poza paroma minusami są ok
31
22%
Przeciętny
28
20%
Mają wiele wad
7
5%
Stanowczo odradzam
26
19%

Liczba głosów: 139

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MarioDM »

astra pisze:widać, że w XTB naprawdę jest posucha.
Chyba faktycznie tracą klientów i próbują temu przeciwdziałać. Ja zrezygnowałem z XTB w połowie zeszłego roku i niedawno dostałem maila (bo nie mają do mnie kontaktu tel. gdyż zmieniłem 2 lata temu numer i nie podawałem im nowego) abym ponownie założył sobie u nich konto bo mają atrakcyjne warunki.
Nie wiem czemu miałbym ponownie zakładać sobie konto skoro nadal mam tam konto . Widać mają niezły bałagan. Sporo klientów odeszło pewnie chociażby do BossyFx i GO4X. Teraz odejdzie jeszcze więcej jak tylko Alior w końcu uruchomi real.
Jak widać po tym telefonie do Ciebie werbowanie klientów robią po partacku skoro kolo nie wie jaki jest spread na edku.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

XTB - Online Trading
Sprawdź najnowszą ofertę X-Trade Brokers
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny
sawmody
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: sawmody »

Witam wszystkich,
założyłem niedawno konto na XTB i właśnie się dowiedziałem, że nie ma tam możliwości tradowania przez komórkę, Mobile Trader działa tylko na rachunkach demo :? To trochę torpeduje mój trading... Czy są jakieś sposoby na mobile trading w XTB używając innego oprogramowania? (Wiem, trzeba było pytać zanim założyłem konto :roll: )

Awatar użytkownika
admkowal
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: admkowal »

Jest jedno wyjście - zmień brokera.
its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu

AK

sawmody
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: sawmody »

admkowal pisze:Jest jedno wyjście - zmień brokera.
Tak też przypuszczałem, dzięki za odpowiedź :wink:

ascende
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: ascende »

sawmody pisze:Witam wszystkich,
założyłem niedawno konto na XTB i właśnie się dowiedziałem, że nie ma tam możliwości tradowania przez komórkę, Mobile Trader działa tylko na rachunkach demo :? To trochę torpeduje mój trading... Czy są jakieś sposoby na mobile trading w XTB używając innego oprogramowania? (Wiem, trzeba było pytać zanim założyłem konto :roll: )
Mam u nich konto od 2006 roku - korzystam stale z mobilnej wersji - ale burdel muszą mieć. Zakładam konto w Alior jak tylko ruszy real.

Awatar użytkownika
zaburzenia.snu
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: zaburzenia.snu »

Wiecie chyba tak z przekory zalozylem konto w xtb, zobaczyc jak to polak robi i wkoncu jak wszyscy na niego tak jada to czy jest tak zle i to ku******** zle !!! ostatnio mam otwarta pozycje,rynek idzie kontra mnie ok, pomierzylem ze spokojnie dojdzie do 50% margin maksylanie do 40% ok doszedl do 50% depozytu i balansuje przez jakis czas az nagle skok bach cena wskoczyla ze moj depozyt zmieniejszyl sie ponizej 30% ale szybko wraca wiec ok jest powyzej 30% i zamkniecie,pisze wniosek o zwrot pieniedze za zamkniecie pozycyje bez powodu i co okazuje sie ze jak ja na wlasne oczy widzielem ponad 30% u nich bylo 28,7 buhahahah ok jeden raz sie zdarzylo a teraz znow to samo i znowu u mnie powyzej 30% u nich 29,8 %
moje przemyslenie na temat xtb ktos tu leci w ****** ostro i zeby knf wzial sie za nich tego im zycze

p.s. przepraszam wszystkich ktorych moglem urazic swoim jezykiem ale w takich przypadkach lubie nazywac sprawy po rzeczy
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2011, 17:14 przez zaburzenia.snu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
admkowal
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: admkowal »

zaburzenia.snu pisze:Wiecie chyba tak z przekory zalozylem konto w xtb, zobaczyc jak to polak robi i wkoncu jak wszyscy na niego tak jada to czy jest tak zle i to ku******** zle !!! ostatnio mam otwarta pozycje,rynek idzie kontra mnie ok, pomierzylem ze spokojnie dojdzie do 50% margin maksylanie do 40% ok doszedl do 50% depozytu i balansuje przez jakis czas az nagle skok bach cena wskoczyla ze moj depozyt zmieniejszyl sie ponizej 30% ale szybko wraca wiec ok jest powyzej 30% i zamkniecie,pisze wniosek o zwrot pieniedze za zamkniecie pozycyje bez powodu i co okazuje sie ze jak ja na wlasne oczy widzielem ponad 30% u nich bylo 28,7 buhahahah ok jeden raz sie zdarzylo a teraz znow to samo i znowu u mnie powyzej 30% u nich 29,8 %
moje przemyslenie na temat xtb ktos tu leci w ****** ostro i zeby knf wzial sie za nich tego im zycze
ostatnie kilka postów + w szczególności ten - pozwalają stwierdzić że xtb blisko do desperacji. klienci uciekają. Można też dodać że ta cała nagroda 1M € nie jest przypadkowa...
its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu

AK

nash
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: nash »

zaburzenia.snu pisze:Wiecie chyba tak z przekory zalozylem konto w xtb, zobaczyc jak to polak robi i wkoncu jak wszyscy na niego tak jada to czy jest tak zle i to ku******** zle !!! ostatnio mam otwarta pozycje,rynek idzie kontra mnie ok, pomierzylem ze spokojnie dojdzie do 50% margin maksylanie do 40% ok doszedl do 50% depozytu i balansuje przez jakis czas az nagle skok bach cena wskoczyla ze moj depozyt zmieniejszyl sie ponizej 30% ale szybko wraca wiec ok jest powyzej 30% i zamkniecie,pisze wniosek o zwrot pieniedze za zamkniecie pozycyje bez powodu i co okazuje sie ze jak ja na wlasne oczy widzielem ponad 30% u nich bylo 28,7 buhahahah ok jeden raz sie zdarzylo a teraz znow to samo i znowu u mnie powyzej 30% u nich 29,8 %

p.s. przepraszam wszystkich ktorych moglem urazic swoim jezykiem ale w takich przypadkach lubie nazywac sprawy po rzeczy
Co za normalny czlowiek co chwile robi mc na koncie aby tylko sprawdzic w jakim momencie zostanie zamkniete jego konto? Zakladam ze wolalbys aby w owym momencie byly jakies dane, zamkneloby ci konto na - i musialbys doplacic do konta aby wyjsc na 0?

Awatar użytkownika
zaburzenia.snu
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: zaburzenia.snu »

Taki maly projekt ze znajomymi robimy,analizujemy rozne ciekawe przypadki u roznych brokerow a XTB robi ich az zbyt duzo,kolejna rzecz ktora sam bardzo zaciekawilem sie i polecam wam tez przyjrzec sie np. notowania zlota godz. 23 lub pare min. po nagle kurs bez zmiany polozenia dostaje +/- 100 pips i staje w miejscu po 24 naprawia sie juz normalnie z te +/- 100 pips jak to obserwuje od 2 tyg. do buhahaha poprostu sa najlepsi w tym co robia

p.s. mamy test kto zgadnie ktory wykres nalezy to xtb? poniewaz uwielbiam ich wykresy porownywac z innymi,czysta magia niekiedy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

p.s. mamy test kto zgadnie ktory wykres nalezy to xtb? poniewaz uwielbiam ich wykresy porownywac z innymi,czysta magia niekiedy
Ja zgadnę.
Ten kto 1 jest z XTB, zagadka nie trudna widać po nazwach symboli.
Co wygrałem ?
Green
Obrazek
Obrazek

ODPOWIEDZ