a co do XTB to mowie im "go fu*** yourself" zabralem pieniadze i rozwiazuje umowe i kazdemu to radze kto liczy na miare normalne warunki
koniec tematu
Byś przynajmniej w jednej skali pokazał... a tu widać, że chodzi tylko po to żeby pojechać po xtb. poza tym u każdego brokera (przy założeniu że pokazałabyś w tej samej skali wykresy) mogą trochę się różnić...zaburzenia.snu pisze:Taki maly projekt ze znajomymi robimy,analizujemy rozne ciekawe przypadki u roznych brokerow a XTB robi ich az zbyt duzo,kolejna rzecz ktora sam bardzo zaciekawilem sie i polecam wam tez przyjrzec sie np. notowania zlota godz. 23 lub pare min. po nagle kurs bez zmiany polozenia dostaje +/- 100 pips i staje w miejscu po 24 naprawia sie juz normalnie z te +/- 100 pips jak to obserwuje od 2 tyg. do buhahaha poprostu sa najlepsi w tym co robia
p.s. mamy test kto zgadnie ktory wykres nalezy to xtb? poniewaz uwielbiam ich wykresy porownywac z innymi,czysta magia niekiedy
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... ht=#304007ReceKtoreLecza pisze:a tu widać, że chodzi tylko po to żeby pojechać po xtb.
ReceKtoreLecza pisze:Może w końcu ludzie zrozumieją, że czasem nie broker jest winny
Dobre dobre,jak wiadomo czlowiek nie jest nieomylny sam sie czasami lapie na glupich bledach bo nadal sie ucze inwestowania,co do pojazdu jak chcesz tak to zwal to moja opinia i nie musisz sie z nia zgadzac,co przewazylo o tej opini posiadalem 3 konta realne 1 zagraniczny MM, 1 zagraniczny ECN (tu mi sie chyba najlepiej gra) i polski MM (czytaj XTB) na dwoch pierwszych wychodze na swoje a u XTB .... jak tylko zarobilem to zaraz bylo koszenieReceKtoreLecza pisze:Wnoszą. Może w końcu ludzie zrozumieją, że czasem nie broker jest winny tej czy innej sytuacji ale sam inwestor, że nie wie jak działają systemy transakcyjne.
zaburzenia.snu pisze:Dobre dobre,jak wiadomo czlowiek nie jest nieomylny sam sie czasami lapie na glupich bledach bo nadal sie ucze inwestowania,co do pojazdu jak chcesz tak to zwal to moja opinia i nie musisz sie z nia zgadzac,co przewazylo o tej opini posiadalem 3 konta realne 1 zagraniczny MM, 1 zagraniczny ECN (tu mi sie chyba najlepiej gra) i polski MM (czytaj XTB) na dwoch pierwszych wychodze na swoje a u XTB .... jak tylko zarobilem to zaraz bylo koszenie
Chyba pokpiwania sobie robisz z userówMonsieur-x pisze:zaburzenia.snu pisze:Dobre dobre,jak wiadomo czlowiek nie jest nieomylny sam sie czasami lapie na glupich bledach bo nadal sie ucze inwestowania,co do pojazdu jak chcesz tak to zwal to moja opinia i nie musisz sie z nia zgadzac,co przewazylo o tej opini posiadalem 3 konta realne 1 zagraniczny MM, 1 zagraniczny ECN (tu mi sie chyba najlepiej gra) i polski MM (czytaj XTB) na dwoch pierwszych wychodze na swoje a u XTB .... jak tylko zarobilem to zaraz bylo koszenie
Ile lat masz rachunek realny na XTB i ile zarobiłeś, że Cię zaczeli kosić? 100 tys zł? 200tys. zł czy milion? Bo to jest ważne. Ciekawi mnie to bo mam tam rachunek realny od lat i nie mam z nimi problemów.