telefon do tradingu
No ok, co nie zmienia faktu, że trzeba mieć i wifi i drugie urządzenie, które udostępni nam internet, czyli wychodzi na to samo... 

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Sciągnij program do rotacji ekranu i po sprawieraqq pisze:Ja mogę polecić HTC HD2 bo sam używam takiego. Do wszystkich czynności transakcyjnych jak składanie, edycja zleceń itp. jak najbardziej się sprawdza. Do obserwacji kursu także, do analiz już trochę mniej.
Dziwi mnie jedno, że nie można oglądać wykresów w pozycji poziomej telefonu, co mogło by zwiększyć zakres wyświetlanego wykresu.

A ja potrzebuje jak najtańszego telefonu na którym będzie działał metatrader z admiralmarkets (http://www.admiralmarkets.pl/trader/mt4mobile). Mógłby mi ktoś powiedzieć co telefon musi mieć żeby to obsługiwał? Nie znam się na tym w ogóle. A może polecicie jakiś tani model?
By uruchomić MT4 Mobile dowolnego brokera wystarczy obojętnie jakie urządzenie z systemem operacyjnym Windows Mobile (no i oczywiście połączenie z internetem
). Telefonów jest cała masa a przedział cenowy jeszcze większy.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Sam korzystałem z MT4 na Windows Mobile 5.0 (obecnie wchodzi 7.0) więc nie będzie problemu.other pisze:A jakiś starszy telefon z Windows Mobile (starszą wersją) - nie robi różnicy?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
i ja też o tym myślę ale nokia e52 chyba nie pójdzie bo na symbianie, dobrze myslę , nie da się coś do tej noki wgrać aby platforma ruszyła?other pisze:A ja potrzebuje jak najtańszego telefonu na którym będzie działał metatrader z admiralmarkets (http://www.admiralmarkets.pl/trader/mt4mobile). Mógłby mi ktoś powiedzieć co telefon musi mieć żeby to obsługiwał? Nie znam się na tym w ogóle. A może polecicie jakiś tani model?