telefon do tradingu

Wszystko co związane z zapleczem technicznym tradera, czyli m.in. komputery, smartfony, tablety, VPS'y itp.
Awatar użytkownika
rysiekmilioner
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: rysiekmilioner »

Grzegorz pisze:Cugan, to wszystko kwestia gustu i potrzeb. Ja wolę BB, niż HTC. Ty natomiast odwrotnie. Jest za to jeden niezaprzeczalny plus BB względem HTC, czyli wytrzymałość. BB wydawał mi się przy zakupie jakiś taki delikatny i byłem pewien, że jak upadnie, to po nim. Osobiście zafundowałem mu niechcący upadek z 2,5 metra na marmur i... Nawet nie zgasł i nic nie odpadło. Za to HTC widziałem upadające na panele podłogowe i niestety obudowa tego nie wytrzymała. Są duże delikatniejsze pomimo, że wydają się solidniejsze z wyglądu. Fakt, nikt nie planuje rzucania telefonem, ale zdarza się niechcący.

Ponadto ja nie lubię "dotykalskich", więc dla mnie wszystkie tego typu odpadają.

Mój HTC spadł dzisiaj z ponad metra i nic się nie stało. Jednak jak dla mnie nie jest to żaden argument, bo żaden z tych telefonów nie jest do rzucania, czy notorycznego upuszczania :lol: One po prostu mają być funkcjonalne i użyteczne dla nas. Ot co.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Ronin_n
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Ronin_n »

Hejka,
ja od kilku lat używam HTCTyTN II i jest ok ;) Miałem okazję używać w tzw. międzyczasie HTC HD2, Omnię i kilka innych jednak mi najbardziej przypasował ten pierwszy. Myślę, że wszystko jest kwestią gustu - każdy kupuje pod siebie ;)

Camel4
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Camel4 »

Właśnie się dowiedziałem że można korzystać z brokerów m.in. Dukascopy i AM przy użyciu iPhone 4.
Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na jego temat, jak to się sprawuje ?

Cena jest niestety wysoka. A czy oprócz opisywanych tu głównie modeli HTC, moglibyście zaproponować jakiś mniejszy (wielkościowo) telefon, żeby mógł sie łączyć z MT4 i jforex?
HTC są niestety wielkie.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Camel4 pisze:HTC są niestety wielkie.
Zależy jakie HTC. Miałem przez dłuższ czas Diamonda jedynke i rozmiarami przypominał standardowy telefon. Jednak na Windows Mobile będzie problem z odpaleniem JForex. Dukascopy przygotowuje obecnie aplikację na Androida, która w niedługim czasie powinna zostać wypuszczona.

Co do sprawowania się aplikacji Dukascopy na iPhone'a. Klienci są na ogół zadowoleni.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

suseł
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: suseł »

Bez przesady. BB zapewne jest fajne ale wszystkie opcje jakie wymieniłeś mam w HD2. I czy ja wiem czy jest to tani telefon... Ja kupuje zawsze na rynku, nigdy nie biorę u operatora bo to jest zupełny bezsens. Podpisywanie umowy na 2 czy 3 lata jest chore ze względu na panujące zmiany.
kupilem htc desire hd w play. musialem za niego zaplacic 650zł. umowa na 2 lata, abonament 90zł, przy czym przez pierwsze pol roku rabat 50%. telefon w sklepach i na allegro kosztowal wtedy 2500zł. wykonujac proste obliczenia wychodzi na to ze zaplace 2540zł w ciagu 2 lat. czyli 40zł wiecej niz gdybym kupil na "rynku".
aha, mam jeszcze 300 minut i 2gb transferu danych co miesiąc w telefonie w ramach abonamentu , których nawet mimo panujacych zmian za darmo nie dadza chyba nigdy.
wiec nie sadze zeby to bylo takie bezsensowne. chyba ze "na rynku" znaczy mocno uzywany długo po wejsciu do polskich sklepów. wtedy faktycznie moze sie oplacac kupic przechodzony model

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Tyle że teraz Twój telefon kosztuje 1600 pln ( mowa o fabrycznie nowym ). Lepiej kupić jednak na rynku - jedyny minus to taki że trzeba odczekać powiedzmy te 3 mce od premiery telefonu.

Awatar użytkownika
SeeQu
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: SeeQu »

wnioskuje z tego co piszecie ze na androida też jest mt4 (możecie zapodać jakims linkiem?)

Awatar użytkownika
saku82pl
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: saku82pl »

Nie ma jeszcze.

Awatar użytkownika
kafe466
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: kafe466 »

sakusaku82pl
to masz jakieś info że będzie MT4 na androida?
z tego co pamiętam to używasz LGgt540? jak się sprawuje ten fon? mam zamiar sobie takiego kupić.
Czy niczego nie dostrzegasz? A raczej, czy dostrzegasz brak czegoś, co by można było dostrzec?

ODPOWIEDZ