telefon do tradingu

Wszystko co związane z zapleczem technicznym tradera, czyli m.in. komputery, smartfony, tablety, VPS'y itp.
jb
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: jb »

Witam,
dorzucę swoje 3 grosze. Ja polecam iPhone, mam stary 2G 8GB, pierwszy model. Teraz taki można dostać używany za 200pln.

Sprawuje się nieźle, co prawda posiada modem tylko EDGE maksymalnie ale to wystarcza. Używam z fxpro na realu i dukascopy na demo.

https://www.fxpro.com/downloads/platforms/itrader

do oglądania kursów walut: ;-)
http://www.dukascopy.com/swiss/english/ ... ch/iphone/

do trejdowania:
http://www.dukascopy.com/swiss/english/forex/iphone/

Pozdrawiam,
JR

Awatar użytkownika
NiceFox
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: NiceFox »

Chciałbym się połączyć z VPS-em z HTC z Androidem v2.2. W systemie nie mogę znaleźć klienta RDP. Jaką aplikację najlepiej do tego użyć?
Pieniądze rosną na drzewie cierpliwości.

Awatar użytkownika
mystix
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mystix »

Sprobuj aplikacje RDP+

Awatar użytkownika
freshman89
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: freshman89 »

korzysta ktos z samsung monte do fx? mam problem z tym telefonem bo do konca nie wiadomo czy jest to smartfon czy nie. :roll:

Awatar użytkownika
kafe466
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: kafe466 »

z tego co pamiętam monte nie ma żadnego systemu operacyjnego i raczej się nie nadaje. szukaj czegoś z androidem albo Windows mobile.
Czy niczego nie dostrzegasz? A raczej, czy dostrzegasz brak czegoś, co by można było dostrzec?

Awatar użytkownika
szulczas
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: szulczas »

Panowie...na PDA da sie uruchomic MT4?? Bo juz zglupialem.
Wejscia na karte GSM nie maja...wiec pozostaje tylko Wi-Fi??

Zastanawiam sie nad kupnem czegos mobilnego i nie wiem czy lepiej PDA czy jakis fon

raqq
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: raqq »

Ja mogę polecić HTC HD2 bo sam używam takiego. Do wszystkich czynności transakcyjnych jak składanie, edycja zleceń itp. jak najbardziej się sprawdza. Do obserwacji kursu także, do analiz już trochę mniej.
Dziwi mnie jedno, że nie można oglądać wykresów w pozycji poziomej telefonu, co mogło by zwiększyć zakres wyświetlanego wykresu.

Awatar użytkownika
mystix
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mystix »

mozna w poziomie sam nie korzystam z tego ale podobno Cyb wie jak to zrobic ;)

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

szulczas pisze:Wejscia na karte GSM nie maja...wiec pozostaje tylko Wi-Fi??
Dokładnie tak. Lub... Łączenie się przez bluetooth z jakimś innym urządzeniem, które będzie udostępniało internet. Choć myślę, że przy wyborze sprzętu jaki mamy obecnie to nie opłaca się brać czegoś, co nie ma wejścia na karty SIM.
mystix pisze:mozna w poziomie sam nie korzystam z tego ale podobno Cyb wie jak to zrobic
Jest jakiś tam programik, który umożliwia dodanie dowolnego programu do "orientacji poziomej".
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

astra
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: astra »

raposo pisze:Łączenie się przez bluetooth z jakimś innym urządzeniem, które będzie udostępniało internet
można łatwiej. Już od jakiegoś roku smartphony mają tryb teteringu (mogłem się kopnąć z pisownią)- czyli udostępniają internet urządzeniom, które nie mają dostępu do sieci 3G. Działa to w ten sposób, że telefon tworzy access point i tworzy własną sieć wifi w której udostępnia internet 3G od operatora. Wystarczy teraz z palmtopa, laptopa, nettopa, netbooka, tabletu podłączyć się do tej stworzonej sieci wifi i już mamy internet :-) Oczywiście wielkiej sieci wifi na tym nie postawisz, tetering maksymalnie obsługuje do 4-6 klientów.
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2011, 23:55 przez astra, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ