Tańczący z pipsami

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tekron »

Obrazek

o tym myśle w dłuższym terminie.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Na screenach nie widać SL bo używam Swiss Army strategii do ukrywania i zarządzania SL, a screeny zrobiłem w pracy więc EA tutaj jest off. Żeby nie było że bez SL gram ;]
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Hehe widze że EURPLN z poprzednich wykresów mi się ładnie sprawdza to dobrze bo jestem za tanim EURO teraz. ON niestety pójdzie w górę obstawiam jakieś 30-40 groszy w najbliższym czasie.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Czekam z niecierpliwością na dane o CAD pozytywne, w nadziei na ciężkie truchło niedźwiedzia w dół aż do pina widocznego na monthly na USDCAD. Mam tam tp i oczekujący buy duży po cenie 0,9070 z SL 0,9030 i TP będe obserwował na bieżąco, czy to będzie odbicie, czy przebicie i jakie są przesłanki na indexie dolca gdy taka sytuacja będzie na UP trend. Pozdrawiam
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Obrazek

Tego się próbuje trzymać przy NZDUSD, nie bardzo znam się na harmonicznych ale wygląda znośnie, głównie trzymam poprzedniego wykresu czyli odbicia tej samej wielkości o 61.8 i na nie liczę, ale zbiorę TP jeśli się uda w okolicach 0,8100-150. i poszukam sell. W dużej mierze będzie to zależne od wykresu USDCAD, jak odbije tam przy PIN to wtedy mniej więcej sprzedam NZD też. Pozdrawiam
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Obrazek

Co bym się nie pochwalił, ogólnie DON'T DO THAT AT HOME ! :lol: Depozyt 134, add+add+add+add ;) itd itd iii otwarte 2lot w sumie ;) bo więcej brokerek nie pozwolił ;)
P.S. Zostawiłem to konto z takimi TP jakie ma, za SL robi teraz MC ;) itak na plus zamknie, a konto niestety micro tak na jazde zagrane, gram na innym rachunku a z tym niech się dzieje wola nieba ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Obrazek

Moje spojrzenie na index dolca
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Obrazek

Miejsce spodziewanej konsolki na NZDUSD
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Obrazek

I jeszcze jedno spojrzenie motywacyjne na USDCAD aby nie bać się danych i dolara. Obym się nie mylił.
P.S. ta żółta linia na dole to linia oporu z mniejszego TF a nie moje wejście. Pierwsze wejście na usdcad mam na poziomie 0,9671. Żeby ktoś mnie za kamikadze nie brał. Chociaż :x
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

W godzinach 14.30-16.30 siedze na szpilach popijając meliske ;) a na stoliku strzykawka adrenaliny gdyby mi serce siadło ;) Od dłuższego czasu liczę że dane z tych godzin dadzą rade zmusić cene USDCAD do przebicia środka kanału i będzie już z górki.
Obrazek

ODPOWIEDZ