Przeskok STOP LOSS - jak bronić depozyt
Pytanie do forumowiczów mających podgląd pod futures walutowe na CME,czy na futures też była taka sytuacja?.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Tak bardzo chce mi się śmiać z tego tematu że aż nie mogę... Cały dział humor jest mniej warty.
To jest dyskusja na zasadzie : Zawsze przejeżdżam na czerwonym świetle i nigdy nie miałem wypadku, dziś jednak do niego doszło. Jak można się tego ustrzec ?
Może jeszcze znajdźmy rozwiązanie na luki weekendowe !
To jest dyskusja na zasadzie : Zawsze przejeżdżam na czerwonym świetle i nigdy nie miałem wypadku, dziś jednak do niego doszło. Jak można się tego ustrzec ?
Może jeszcze znajdźmy rozwiązanie na luki weekendowe !

Tak bardzo chce mi się śmiać z tego tematu że aż nie mogę... Cały dział humor jest mniej warty.
Jeszcze trochę i pomyślę że co niektórych moderatorów z przedszkola wypuścili

Pozdrawiam.
Dodano po 1 minutach:
Będziemy się śmiać razem jak zajmiesz pozycję z trendem ,a potem rynek uderzy 1400 pipsów przeciw.....Cyb pisze:Tak bardzo chce mi się śmiać z tego tematu że aż nie mogę... Cały dział humor jest mniej warty.

Na realu jestem od około dwudziestu lat/ogólnie///, więc spoko.....Zaczniesz handlować na real
Czytając Ciebie zrozumiałem dlaczego dlaczego nie spotkałem polaka w poważnej instytucji finansowej.Cyb pisze:A luka na 1400 pips to tylko i wyłącznie Twoja fantazja.
Pozdrawiam.
no wasnie ZZ od poczatku pyta o to jak sie przygotowac.... moze jakies konkrety? bo rada zeby spodziewać się tego co nie spodziewane jest troche ogólna i sprzeczna wewnetrznie...Cyb pisze:jestem przygotowany na fakt, że może wystąpić luka
jakbyś popatrzal na niektóre malo plynne derywaty na tym rynku to pewnie bys cos znalazl...Cyb pisze:A luka na 1400 pips to tylko i wyłącznie Twoja fantazja
Pieniądze są krwią tego świata...
Uff całe szczęście mamy Ciebie. Świat będzie zbawiony.zz pisze:
Czytając Ciebie zrozumiałem dlaczego dlaczego nie spotkałem polaka w poważnej instytucji finansowej.
HunterPL Mój stop wynosi około 1,5% depo. Nawet jak przeskoczy go 10x to tragedia się nie stanie. Po prostu będzie więcej do odrobienia.
A ZZ zakłada że luka na 30 pips to MC. Co przy lewarze 1:100 jest ciężko wykonać ( no chyba że Twój oryginalny SL postawiłeś na -90% depo ).
A jeżeli chodzi o mało płynne pary - patrz też na wartość pipsa. Co z tego że będzie luka na 300 pips, gdy wartościowo jest to tyle samo co 30 na majorach.
to zajebiscie... ile lat w tym siedzisz 5-10? znam goscia ktory sie dzi w tym 20-25 lat utrzymuje sie z tego ale przyznaje ze nie ogarnia wszystkiego co sie dzieje na tym rynku i ze tego nie potrzebuje... wystarczy ze ogarnie jeden segment (a dokadnie instrument) na 20-40 min co kilka dni/tyg i z tego żyje ...Cyb pisze:ja wiem jak funkcjonuje ten rynek
Pieniądze są krwią tego świata...
To ciekawe... A dalej nie rozumiesz zasady działania Fx. I zdziwiła Cię luka na danych...zz pisze:
Na realu jestem od około dwudziestu lat/ogólnie///, więc spoko.....
Dodano po 1 minutach:
Ty piszesz o tym co się dzieje, ja pisałem O ZASADACH FUNKCJONOWANIA.HunterPL pisze:to zajebiscie... ile lat w tym siedzisz 5-10? znam goscia ktory sie dzi w tym 20-25 lat utrzymuje sie z tego ale przyznaje ze nie ogarnia wszystkiego co sie dzieje na tym rynku i ze tego nie potrzebuje... wystarczy ze ogarnie jeden segment (a dokadnie instrument) na 20-40 min co kilka dni/tyg i z tego żyje ...Cyb pisze:ja wiem jak funkcjonuje ten rynek
To jest różnica.
A zasady są proste. Aby transakcja doszła do skutku muszą być dwie strony. Nie ma strony drugiej - nie ma transakcji. Nie zależnie czy jest to otwarcie, TP, SL, BE czy zamknięcie z palca.