Price Action - Asmodeus8 Journal

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Pablo78
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Pablo78 »

<script src='http://img836.imageshack.us/shareable/?i=cabel.gif&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>Obrazek</noscript>

witajcie chłopaczyska :lol:
tego kabla to może zasnajperować w tym miejscu jak na screen wygląda ciekawie poziom był grany, wsparty fibsami i TL jakaś fajna świeca i jedziemy z nim :lol:
rzeczy niemożliwe robimy od razu cuda zajmują nam więcej czasu

Awatar użytkownika
asmodeus8
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: asmodeus8 »

Pablo78 pisze:

witajcie chłopaczyska :lol:
tego kabla to może zasnajperować w tym miejscu jak na screen wygląda ciekawie poziom był grany, wsparty fibsami i TL jakaś fajna świeca i jedziemy z nim :lol:
:wink:

http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 532#293532
"Remember the definition of a winning attitude: a positive expectation of your efforts with an acceptance that whatever results you get are a perfect reflection of your level of development and what you need to learn to do better." Mark Douglas

Awatar użytkownika
Lex7
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Lex7 »

Coś do obserwacji
Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
asmodeus8
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: asmodeus8 »

Ok stuff, dla zaawansowanych. Nie mam pojęcia czy mi wyjdzie i nie gram tak często, 1% konta. Stop 33 pipsy.

Obrazek
"Remember the definition of a winning attitude: a positive expectation of your efforts with an acceptance that whatever results you get are a perfect reflection of your level of development and what you need to learn to do better." Mark Douglas

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: czerwinek »

asmodeus8 pisze:Ok stuff, dla zaawansowanych. Nie mam pojęcia czy mi wyjdzie i nie gram tak często, 1% konta. Stop 33 pipsy.
Wyautowało Cię? Ale trade był warty zagrania z tak małym SL. Tylko dziwię się skąd ostatnio takiego powera ma AUD i NZD, zadziwiają mnie te pary.
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz

Awatar użytkownika
Damian_GTK
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Damian_GTK »

Asmo, takie pytanko, na jakiej podstawie "zagrałeś" w tamtym miejscu? Czy ten trade był wart Twoich pieniędzy? :)
Ja wczoraj też miałem wpadkę na AUD/USD - co mi się rzadko zdarza na tej parze. Zagrałem trochę niżej na objęcie H4, całe szczęście uciekłem z pozycji trochę wcześniej przed SL, kiedy zauważyłem "wrogi" ruch wobec mnie :)

Pozdrawiam
TRZYMAJ SIĘ PLANU ! ! !
------------------------------------
PRICE ACTION zapraszam na STRONĘ, www poniżej

Awatar użytkownika
13Spekulant
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: 13Spekulant »

czerwinek pisze:
asmodeus8 pisze:Ok stuff, dla zaawansowanych. Nie mam pojęcia czy mi wyjdzie i nie gram tak często, 1% konta. Stop 33 pipsy.
Wyautowało Cię?
A dlaczego miało go wyautować?

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: czerwinek »

13Spekulant pisze: czerwinek napisał:
asmodeus8 napisał:
Ok stuff, dla zaawansowanych. Nie mam pojęcia czy mi wyjdzie i nie gram tak często, 1% konta. Stop 33 pipsy.

Wyautowało Cię?

A dlaczego nie skoro SL był na 1.0317 a cena już dzisiaj była na poziomie 1.0333
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz

Awatar użytkownika
majacek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: majacek »

czerwinek pisze:Tylko dziwię się skąd ostatnio takiego powera ma AUD i NZD, zadziwiają mnie te pary.
Można to chyba wytłumaczyć tym, że nie drukują banknotów w takim tempie jak EUR i USD, do tego gospodarki w dużym stopniu oparte na surowcach (które drożeją) i kooperacji z Chinami.
Tak przy okazji przyznam się, że chyba na żadnej parze nie straciłem tyle, co na AUDUSD, grając na odbicie w dół

Awatar użytkownika
13Spekulant
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: 13Spekulant »

czerwinek pisze:
13Spekulant pisze: czerwinek napisał:
asmodeus8 napisał:

Wyautowało Cię?

A dlaczego nie skoro SL był na 1.0317 a cena już dzisiaj była na poziomie 1.0333
Domyślam się, że kolejne Twoje pytanie będzie o tym, czy zarobił na trejdzie czy stracił.

ODPOWIEDZ