witajcie chłopaczyska

tego kabla to może zasnajperować w tym miejscu jak na screen wygląda ciekawie poziom był grany, wsparty fibsami i TL jakaś fajna świeca i jedziemy z nim

Pablo78 pisze:
witajcie chłopaczyska![]()
tego kabla to może zasnajperować w tym miejscu jak na screen wygląda ciekawie poziom był grany, wsparty fibsami i TL jakaś fajna świeca i jedziemy z nim
Wyautowało Cię? Ale trade był warty zagrania z tak małym SL. Tylko dziwię się skąd ostatnio takiego powera ma AUD i NZD, zadziwiają mnie te pary.asmodeus8 pisze:Ok stuff, dla zaawansowanych. Nie mam pojęcia czy mi wyjdzie i nie gram tak często, 1% konta. Stop 33 pipsy.
A dlaczego nie skoro SL był na 1.0317 a cena już dzisiaj była na poziomie 1.033313Spekulant pisze: czerwinek napisał:
asmodeus8 napisał:
Ok stuff, dla zaawansowanych. Nie mam pojęcia czy mi wyjdzie i nie gram tak często, 1% konta. Stop 33 pipsy.
Wyautowało Cię?
A dlaczego miało go wyautować?
Można to chyba wytłumaczyć tym, że nie drukują banknotów w takim tempie jak EUR i USD, do tego gospodarki w dużym stopniu oparte na surowcach (które drożeją) i kooperacji z Chinami.czerwinek pisze:Tylko dziwię się skąd ostatnio takiego powera ma AUD i NZD, zadziwiają mnie te pary.
Domyślam się, że kolejne Twoje pytanie będzie o tym, czy zarobił na trejdzie czy stracił.czerwinek pisze:A dlaczego nie skoro SL był na 1.0317 a cena już dzisiaj była na poziomie 1.033313Spekulant pisze: czerwinek napisał:
asmodeus8 napisał:
Ok stuff, dla zaawansowanych. Nie mam pojęcia czy mi wyjdzie i nie gram tak często, 1% konta. Stop 33 pipsy.
Wyautowało Cię?
A dlaczego miało go wyautować?