dużo ciekawiej zapowiada się setup na 1.588XX - mam go na oku
jeszcze jedną pare wrzucam USD/CHF jakby to powiedzieć, "ja już wyznaczyłem miejsce i wyczekuje na nim świec" heh..
No i bingo! jest jeszcze jedno jak pociagniesz FIbb z majowego szytu 2010 , 23.6 bedzie na 0.9559.wng pisze:
jeszcze jedną pare wrzucam USD/CHF jakby to powiedzieć, "ja już wyznaczyłem miejsce i wyczekuje na nim świec" heh..
Na siłę można znalezc dywergencję np. poprzez "podkręcenie" oscylatora lub w sytuacji gdy jest minimalna (płaska). Wtedyj raczej jest oczywiste że coś nie tak. Asmo zerknij na stronę 144 i oceń dywergencję na Kablu. Dla mnie jest wyrazna. Czy coś jest tam nie tak ? Albo inaczej czy fakt że dywergencja jest wizualnie wyrazna to nie zawsze to oznacza ze jest silna ?asmodeus8 pisze:zasadniczo jak ze wszystkim innym, chcesz żeby była wyraźna. Jeżeli szukasz jej na sile albo jest ledwie widoczna, to pewnie jest nie to.
Nie wypada mi zaprzeczać. Toteż nie zjechałem go chamsko tylko zastosowałem lekką chłostęasmodeus8 pisze:Ps: Pełnomocnik jest jaki jest, ale to równy gość Wink
bigben spoko bez cśnien.bigben pisze:Wolę usłyszeć opinię kogoś kto w tym "siedzi" od dłuższego czasu. Jednak od pewnej kategorii osób cięzko cokolwiek "wydusić".
Pewnych rzeczy nie chce już wrzucać na wykres bo scren stałby się nieczytelny (i nawet nie przychodzi mi do głowy jak mógłbym na wykresie pokazac ze połączyłem świece) ale najlepiej zorganizowac sobie platformę gdzie mozna samemu ustawiac interwały bez wzglądu na czas np 5 H i sprawa jasnabigben pisze:O łączeniu świec wiem. Szkoda że na twoich screenach tego nie widać
z myfxbookiem sprawa stoi w miejscu - nie chciało mi sie jak dotąd zgłebić tematu - i tu masz świeta racje bija sie w piersi bo sam mówie ci zebyś urzył opcji szukam a sam zakładam nowy temat - takze sorybigben pisze:Bez urazy Pełnomocnik ale strasznie samolubna i mało uczynna jesteś ;D. Jak tam z twoim myfxbookiem ? Było o tym setki razy na forum a wciąż sobie nie poradziłaś mimo ze założyłaś nowy temat w tej sprawie . Napisz w czym masz konkretnie problem to może ci pomożemy.
dzieki bigben za zainteresowanie jak tylko znajde chwile czasu to podłącze sie do tego ustrojatwabigben pisze:Fajnie byłoby moć sledzic twoje wyniki online.To ostatnie zdanie pisze całkiem serio.
Pełnomocnik pisze:bigben spoko bez cśnien. Smile
Spoko Pełnomocnik. Zauważ że potraktowałem temat z przymrużeniem oka - pół żartem, pół serio. A tak na marginesie to w końcu jesteś On czy OnaPełnomocnik pisze:z myfxbookiem sprawa stoi w miejscu - nie chciało mi sie jak dotąd zgłebić tematu - i tu masz świeta racje bija sie w piersi bo sam mówie ci zebyś urzył opcji szukam a sam zakładam nowy temat - takze sory Rolling Eyes
Rozumiem ze moge do ciebie w sprawie instalowania myfxbooka sie zgłaszac Smile