plus500

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
0
Brak głosów
Poza paroma minusami są ok
2
25%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam:
6
75%

Liczba głosów: 8

gatecrasher
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: gatecrasher »

jestem totalnym amatorem to fakt ale ...
gralem zaledwie paroma % swojego depozytu minus nie przekroczyl tego co mam na koncie ... byl zaledwie procentem moich funduszy na tej platformie ...

niech ktos mi to wyjasni prosto i logicznie - wiem ze to nie dzial ku temu stworzony ale jak juz toczy sie ten watek to poprosze o wskazowki dlaczego nastapilo zamkniecie .

Dodano po 5 minutach:
Hm..pomijajac samego plus500 czy firma lipna czy nie, to radze poczytac na czym polega handel, o margin callach, dzwigni itp. na 90% zamkniecie bylo ok. Myslales, ze jak nie dasz SL to nigdy nie zamkna Ci pozycji? Nic tylko czekac az bedzie TP. ehhh
a tak na marginesie gdy patrzylem na wykres z calego dnia to kurs wahal sie przed zamknieciem mojej pozycji miedzy punktami ktore dalyby jeszcze wiekszy minus,,, wiec dlaczego pozycja zostala zamknieta dopiero pozniej --- przed sama zmiana trendu ??

bTom

Nieprzeczytany post autor: bTom »

Uzywam Plus500 na koncie Demo i prawde mowiac jest to mega syf platforma ktora wyglada jakby byla stworzona dla dzieci...

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

aniacfiszan pisze:Już screena z mojej wypłaty zrobiłam, dzisiaj robię kolejną wypłatę, pewnie kasa już w przyszłym tygodniu dojdzie, więc wtedy wrzuce screena.
no i jak tam ? Listonosz się nie zgubił ?
aniacfiszan pisze:Broker jest do kitu, ale jest pod nadzorem i normalnie płaci.
mocne :mrgreen:
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Awatar użytkownika
aniacfiszan
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: aniacfiszan »

reptile sam spróbuj wypłacić to się przekonasz skoro innym niedowierzasz

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Ale to co doszło czy nie bo mi umknęło... :roll:
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

dezerter1988
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: dezerter1988 »

reptile pisze:no i jak tam ? Listonosz się nie zgubił ?

Kolega się śmieje ale Plus500 naprawdę wypłaca pieniądze, a przynajmniej ja nigdy nie miałem z nimi problemów, fakt trwa to parę dni, ale mogę się zgodzić na taką małą niedogodność.

GameBoyC
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: GameBoyC »

ohhh..... Nie wiem reptile czym cie tak plus500 skrzywdził.Niezostał zatwierdzony przez KNF przez dziennikarzy szukających taniej sensacji.Moze i nie działali do konca legalnie ale nie znaczy to ze nie uczciwie. Dla polskich władz nie jest normalne a wrecz bardzo bolesne kiedy ktoś działa na polskim rynku i nic za to nie płaci. Dzieki takim zabiegom nie tylko plus500 oszczedzal ale mogl stwarzac lepsze warunki dla klientow. Pieniadze wyplacaja, na maile odpowiadaja nawet w niedziele do godziny(przynajmniej ja nigdy nie czekałem dluzej na odp). To ze jacys kombinatorzy nie dostali swoich bonusow z pieciu pootwieranych kont to dla mnie nic nie znaczy. przestan ich dyskredytowac wsrod nowych bo jest to na poczatek naprawde dobra platforma. Dosłownie nawet dziecko moze tam przegrac pare zł. Aha i nie zapomnij mi wytknąć że to mój pierwszy post, ale to Twoje nieobiektywne wypowiedzi mnie sprowokowały do założenia konta.
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Ravaek
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Ravaek »

Ja mam pytanie do @reptile, skoro nie polecasz Plus500 to jaką platformę polecasz dla początkującej a jaką dla doświadczonej osoby ?

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

GameBoyC pisze: Dosłownie nawet dziecko moze tam przegrac pare zł
:lol:
GameBoyC pisze:Nie wiem reptile czym cie tak plus500 skrzywdził
e tam skrzywdził.. wyśmiewam jakość i tyle, plus500 to taki gameboy :mrgreen:
a CityIndex - nintendo haha

Ravaek co ja mogę komu polecać.. ?
Wg mnie z platformą jest jak z autem - każdy powinien wiedzieć co jest na miarę jego portfela i się trochę orientować po co mu platforma (auto). Poznaje warunki ogólne i techniczne - wybiera, albo jeżdzi rowerem do kantoru, a auto kupuje jak zarobi. :D
Ps na forum jest o tym dość postów.

Dodano po 1 minutach:

Choć każdy stracony 1zł to dobra lekcja .. a uczyć się można w nieskoncozność. 8)

gatecrasher
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: gatecrasher »

aniacfiszan ładne foto :)

a co do supportu z plus 500 .. to hym... pisalem do nich 3krotnie i nie uzyskalem odpowiedzi !!! porazka...
Ostatnio zmieniony 23 mar 2011, 00:17 przez gatecrasher, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ