Ciekawe wskaźniki do MT4

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
Krys
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Krys »

Krys pisze:
krystian74 pisze:Bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedz oczywiście pomogło w :D
jak zrobisz templat to wyślij na forum.

Dodano po 25 minutach:

Dziewczyny i chłopaki potrzebuję wskaźnik do trendu MTF.
Wskaźnik ma być wstawiony na TF1m, TF5m, trend, np. z 1H, 4H. 100% scalping na 1 minucie, ale dobrego wskaźnika do trendu szukam, z doświadczeniem, że daje rade.
Wiem takie rzeczy tylko w Erze, ale coś ciekawego i godego uwagi macie w swoich zbiorach. Może być histogram.
Macie coś takiego?
Pozdrawiam
Krys

pokapoka
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: pokapoka »

sonixh pisze:Masz tu kalendarz z forex-tsd.com. Ustaw ID kalendarza na 4, wyświetlanie linii i tekstu na true , potem wybierz waluty i ważność wyświetlanych danych.
Dzięki,a mógłbyś mi napisać gdzie wkleić ten wskaźnik?może być na pw.

pozdrawiam

Awatar użytkownika
sonixh
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: sonixh »

Plik WebGet.dll wklejasz do katalogu experts/libraries , WebGet.mqh do experts/include a ForexTSD_Calendar_v1.5.mq4 wklejasz do experts/indicators

pozdrawiam
Obrazek

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: tantric »

tantric pisze:Mam jeszcze prośbę,czy ktoś ma wskaźnik momentum oparty na dywergencji?Jeżeli tak proszę o wrzucenie go tutaj lub zapodanie linku.pozdro

:P :P :wink:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"

Awatar użytkownika
Krys
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Krys »

tantric pisze:
tantric pisze:Mam jeszcze prośbę,czy ktoś ma wskaźnik momentum oparty na dywergencji?Jeżeli tak proszę o wrzucenie go tutaj lub zapodanie linku.pozdro

:P :P :wink:
a w czym to ma niby pomóc? Wtopa maksymalna, za każdym razem. Na każdym TF-e.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pozdrawiam
Krys

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: tantric »

Krys pisze:a w czym to ma niby pomóc? Wtopa maksymalna, za każdym razem. Na każdym TF-e.
A czy ja ci napisałem ,że masz z niego korzystać.Zamieściłem go ,chcesz ,to korzystaj nie to nie korzystaj i nie wymyslaj ,że ci nie pomoże.Jakby tak każdy chciał wymyslać i wyszukiwac wad w indykach tu zamieszczanych ,to nikt by już nie zamieszczał indyków,bo robiąc przysługe innym naraził by się na negatywny komentarz jakiegoś tam niezadowolonego "Jana Kowalskiego" .To jest własnie ta polska mentalność.......
"Jeszcze się taki nie urodził,co by wszystkim dogodził" :D
Ostatnio zmieniony 09 mar 2011, 20:15 przez tantric, łącznie zmieniany 1 raz.
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

Krys pisze:a w czym to ma niby pomóc? Wtopa maksymalna, za każdym razem. Na każdym TF-e.
Jeśli jest taki zły to bardzo dobrze,
graj przeciw niemu i będzie dobrze ;)
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

Awatar użytkownika
Vanguard
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Vanguard »

czy ktos posiada wskazniki Phila Newtona z jego strony trading-strategies.info ?
w szczególności te z ATR i daily range

mialem je u siebie ale po padnieciu jednego z kompow nie mam dostepu a polubilem je i bardzo mi ich brakuje ;]
Nie wierz w trendy.

soomood
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: soomood »

Witam

Szukam wskaznika ktory zanznacza na wykresie momenty wejscia i wyjscia z transakcji

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

soomood pisze:Szukam wskaznika ktory zanznacza na wykresie momenty wejscia i wyjscia z transakcji
Nie potrzebujesz do tego wskaźnika. Wejdź w historię rachunku, a następnie przeciągnij daną transakcję na wykres lub z zrób to z przytrzymaniem Shiftu by przerzucić automatycznie wszystkie.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Zablokowany