Macie coś takiego?Krys pisze:jak zrobisz templat to wyślij na forum.krystian74 pisze:Bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedz oczywiście pomogło w
Dodano po 25 minutach:
Dziewczyny i chłopaki potrzebuję wskaźnik do trendu MTF.
Wskaźnik ma być wstawiony na TF1m, TF5m, trend, np. z 1H, 4H. 100% scalping na 1 minucie, ale dobrego wskaźnika do trendu szukam, z doświadczeniem, że daje rade.
Wiem takie rzeczy tylko w Erze, ale coś ciekawego i godego uwagi macie w swoich zbiorach. Może być histogram.
Ciekawe wskaźniki do MT4
Pozdrawiam
Krys
Krys
Nikt nie zamieścił tu tego indyka , nie doczekałem sie ale znalazłem z innego źródła ,zamieszczam.tantric pisze:Mam jeszcze prośbę,czy ktoś ma wskaźnik momentum oparty na dywergencji?Jeżeli tak proszę o wrzucenie go tutaj lub zapodanie linku.pozdro

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"
a w czym to ma niby pomóc? Wtopa maksymalna, za każdym razem. Na każdym TF-e.tantric pisze:Nikt nie zamieścił tu tego indyka , nie doczekałem sie ale znalazłem z innego źródła ,zamieszczam.tantric pisze:Mam jeszcze prośbę,czy ktoś ma wskaźnik momentum oparty na dywergencji?Jeżeli tak proszę o wrzucenie go tutaj lub zapodanie linku.pozdro
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pozdrawiam
Krys
Krys
A czy ja ci napisałem ,że masz z niego korzystać.Zamieściłem go ,chcesz ,to korzystaj nie to nie korzystaj i nie wymyslaj ,że ci nie pomoże.Jakby tak każdy chciał wymyslać i wyszukiwac wad w indykach tu zamieszczanych ,to nikt by już nie zamieszczał indyków,bo robiąc przysługe innym naraził by się na negatywny komentarz jakiegoś tam niezadowolonego "Jana Kowalskiego" .To jest własnie ta polska mentalność.......Krys pisze:a w czym to ma niby pomóc? Wtopa maksymalna, za każdym razem. Na każdym TF-e.
"Jeszcze się taki nie urodził,co by wszystkim dogodził"

Ostatnio zmieniony 09 mar 2011, 20:15 przez tantric, łącznie zmieniany 1 raz.
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
Jeśli jest taki zły to bardzo dobrze,Krys pisze:a w czym to ma niby pomóc? Wtopa maksymalna, za każdym razem. Na każdym TF-e.
graj przeciw niemu i będzie dobrze

"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
Nie potrzebujesz do tego wskaźnika. Wejdź w historię rachunku, a następnie przeciągnij daną transakcję na wykres lub z zrób to z przytrzymaniem Shiftu by przerzucić automatycznie wszystkie.soomood pisze:Szukam wskaznika ktory zanznacza na wykresie momenty wejscia i wyjscia z transakcji
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu