Forexoholic
- inwestor86
- Pasjonat
- inwestor86
- Pasjonat
- inwestor86
- Pasjonat
- inwestor86
- Pasjonat
zgadza sie, cena ladnie "kompresuje" sie na oporzejbm8 pisze:Inwestor, zobacz audio, co to będzie, jak wyjdzie, to na moje oko lekko 900 pips idzie wyciągnąć.
Pozostaje jak zwykle dobrze wejść
do tego usdcad (ktory jest odwrotnie skorelowany do audusd) ma fajnego butterflaja na dziennym: http://harmonicstube.blogspot.com/2011/ ... cs+Tube%29
jedyne czego nie lubie w tej parze to ten wielki swap na Skach

- inwestor86
- Pasjonat
Jakiś czas temu nakreśliłem pewien schemat i od wielu dni nie uległ zmianie ani na wzrostowy ani na spadkowy - póki co jesteśmy nadal w konsoli jak dla mnie i trochę pośpieszyliśmy się z shortami na EURUSD ( również uśredniam shorta - zobaczymy co z tego wyjdzie ) - jako że AUDUSD to taki leadfish jak dla mnie a tu wciąż brak sygnału - patrz RSI , tutaj wyraźniej widać konsolę - wykres D1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
fx-forum
- inwestor86
- Pasjonat
czy ja wiem czy sie pospieszylismy? ja wchodzilem z dziennego i tygodniowego a pozycje usrednilem bo dlaczego nie sprzedac po lepszej cenieMkubuxK pisze:Jakiś czas temu nakreśliłem pewien schemat i od wielu dni nie uległ zmianie ani na wzrostowy ani na spadkowy - póki co jesteśmy nadal w konsoli jak dla mnie i trochę pośpieszyliśmy się z shortami na EURUSD ( również uśredniam shorta - zobaczymy co z tego wyjdzie ) - jako że AUDUSD to taki leadfish jak dla mnie a tu wciąż brak sygnału - patrz RSI , tutaj wyraźniej widać konsolę - wykres D1

pierwsze TP 1.39 tuz tuz, bede zamykal wiekszosc pozycji, mam nadzieje, ze cena nie odbije wczesniej chociaz taki scenariusz staje sie coraz bardziej mozliwy.. ale obstaje przy kierunku z wykresu tygodniowego i bede trzymal sie planu dopoki nie przebijemy zdecydowanie 1.43.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.