Forexoholic

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Damian_GTK
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Damian_GTK »

ładnie zatrzymał się ruch na 1.3975 gdzie akurat mamy zniesienie zewnętrzne 127% Fibo.
TRZYMAJ SIĘ PLANU ! ! !
------------------------------------
PRICE ACTION zapraszam na STRONĘ, www poniżej

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: thefear »

inwestor86 pisze:zaczyna mnie kusic, zeby przestawic SL powyzej 1.40 i dac TP na 1.37 (z czego polowe bym zamknal 1.385 jesli rynek pozwoli ..

dlaczego? dollar na waznym wsparciu, na indexie euro mamy bear butterly i cena zbliza sie do waznego oporu, na eurusd bear crab z punktem C w ok. 1.352, kabelek pod waznym oporem na dziennym (pisalem o tym wczoraj), S&P na tygodniowym zbliza sie do waznego punktu potencjalnej zwrotki.. to tak mniej wiecej tyle, jednak formacjami harmonicznymi nie sugeruje sie za bardzo, gdyz szczerze nie znam sie na nich za bardzo i wskaznik rysuje dla mnie, ale fajnie jak sie zgrywaja z moimi analizami
Jeśli masz tyle powodów dla S to zaryzykuj taką S-kę. Ja również obstawiam z tego miejsca S-ki. Jeśli będzie spadać to będe dobierał, jeśli nie to SL, nie pierwszy i nie ostatni ale potencjał jest. Do tego dane o bezrobociu w piątek. Wydaje się że mogą być lepsze niż prognoza a to raczej umocni zielonego..

Damian_GTK pisze:ładnie zatrzymał się ruch na 1.3975 gdzie akurat mamy zniesienie zewnętrzne 127% Fibo.
To 127% na H4 FIBO a H4 rzadko sie myli. Jest to również dobry powo dla S-ki
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: inwestor86 »

;)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

fajny trojkacik z TP 1.35 i nizej:

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Ciekawe tylko czy podejdą pod 1.41. Na usdx jest jeszcze troche miejsca w dół. Chciałbym odpalić taką sensowną S-kę koło 1.4080. Trzymasz coś teraz na edziu ?
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

thefear pisze: Ciekawe tylko czy podejdą pod 1.41. Na usdx jest jeszcze troche miejsca w dół. Chciałbym odpalić taką sensowną S-kę koło 1.4080. Trzymasz coś teraz na edziu ?
na edziu trzymam te "nieszczesne" S sprzed kilku dni, czesciowo zamkniete w piatek na korekcie. Daje im miejsce do 1.43 z pierwszym tp 1.39 i dalej 1.36. Trzymam rowniez usdcad i gbpusd, przeciwko trendowi takze nie nudze sie ;)

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

usdchf do kolekcji

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Ostro grasz pod prąd :D Ske zamknąłem nie fortunie w piątek. Dzisiaj od rana na L. Dołozyłem jeszcze przed chwilą.

IHMO 1.43 wydaje mi się trochę za wysoko, ale rynek zweryfikuje. Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

thefear pisze:Ostro grasz pod prąd :D
IHMO 1.43 wydaje mi się trochę za wysoko, ale rynek zweryfikuje. Pozdrawiam.
czy pod prad to zalezy z ktorej strony na to spojrzec, mam nadzieje, ze to poczatek nowego trendu ;)

kabelka zamknalem +54p, wziety rano, mial byc intraday, pozniej dluzej, ale jako, ze cena wrocila do wsparcia to zamknalem jako intraday..
mam nadzieje zamknac dzisiaj rowniez usdchf

ODPOWIEDZ