no i ładnie idzie, teraz 50fibka poprzedniego ruchu, 2 razy odbijała myślę że cena podręczy ją trochę i przejdzie bez problemu w górę. O eur usd mi chodzi oczywiście a AUDzik USD spokojnie w góre Pozdrawiam, na razie nie szukam niczego nowego bo ładnie zarabia : )
zbieram profity bo ta 50 coś mocnawa, będe robił rebuy na 1,3745 poziomie EUR USD, a AUD USD wtedy gdy EUR USD osiągnie ten poziom. Pozdrawiam Sl 50 pozdrawiam
zostawiam tylko EU z SL na 1,3730 nie powinno przeskoczyć tego progu przez weekend. I jestem dosyć pewny siebie co do kierunku, teraz pierwsze odbicie po zmianie kierunku w górę i fibek 61,8 trzyma, powinno pójść dobrze. : ) ale przyznam się że obciąłem 1/3 pozycji bo troszke za duża była, weekend to za dużej lepiej nie trzymać. Pozdrawiam.
p.s. ten ruch od 1,3723 w górę rozrysowałem na fibo, jeśli cena przetnie wszystkie poziomy od góry łącznie z najniższy 23.6 to już taki pewny co do kierunku nie będę, więc SL dałem zaraz pod tym najniższym poziomem.
No taki urok rynku może popłynę, ale SL mam rozsądny i 1/3 pozycja zamknieta na niewielkim + więc jest nieźle szczególnie że poprzednie zagrania udane.
Wskaźniki pokazują mi trend daily i monthly UP, a H1 i H4 downtrend jest tylko na stochastic, która mi pokazuje ile cena ma jeszcze siły w ruchu iiii ta siła na H1 i H4 właśnie się kończy a nie dała rady przebić moich poziomów i dosięgnąć SL. Jestem mocno na buy i zostawiam przez weekend, pozdrawiam
L1su pisze:poplyniesz na tym bo kierunek raczej w dol
Zgadam się z L1su i też mi się wydaje że czas na odreagowanie przynajmniej na początku nowego tygodnia, dlatego zapytałem czy zostawaisz na weekend. Objęcie bessy na D1 przy oporze a to nie wrózy wzrostom.Trzeba jeszcze dodać że poniedziałek ostatnim dniem miesiąca Pozdrawiam.
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.