Tańczący z pipsami
żeby nie było że na wiatr słowa rzucam a nic nie robie to screen z konta tzw na strzała, czyli tam gdzie ładuje za ile mam :]

Wyjdzie nie wyjdzie, na drugim koncie pozycje zajęte wcześniej i na 20pkt BE.
TP i SL wpisałem po screenie. W sumie przy takim obciążeniu to MC zrobi za SL nie zerując konta ponieważ sporo zostało dołożone już po zysku w locie. A co do TP to dla EU 1,3599 a dla USDCHF spodziewam się dłuższego ruchu bo ta para często wkurza mega konsolą więc 0,9520. Pozdrawiam i care profits.

Wyjdzie nie wyjdzie, na drugim koncie pozycje zajęte wcześniej i na 20pkt BE.
TP i SL wpisałem po screenie. W sumie przy takim obciążeniu to MC zrobi za SL nie zerując konta ponieważ sporo zostało dołożone już po zysku w locie. A co do TP to dla EU 1,3599 a dla USDCHF spodziewam się dłuższego ruchu bo ta para często wkurza mega konsolą więc 0,9520. Pozdrawiam i care profits.
O ho ho, narobił bym głupoty z EU. Zerkam właśnie na Daily fibo i stocha i co widzę: od cholery siły stocha nazbierała, a dno które było teraz dwa razy testowane bo uprzednim powrocie z próby sforsowania to 61.8 fibo. Co znaczy że ja tu ryzykuje dłuższy ruch w górę niż 1,3600, wstępnie daje 1,3700 jako TP ale będę kombinował czy nie dać wyżej jak wrócę ze spaceru. Bo przypuszczam że dużo osób zauważy ten fakt a wtedy dwie możliwości: a) powrót do 1,4400 lub udawanie grzecznego odbicia i ruch w górę do 1,3860 tam gdzie ostatni szczyt ciekawszy. W każdym razie pasuje mi to do scenariusza pełnej konsolki na USD CHF czyli szczyt równy szczytu dno równe dna i właśnie na poprzednim dnie bym szukał tam TP. Ruchy cen w miarę by się zgadzały na obu parach. To trzymam kciuki za otwarte pozycje.