Tańczący z pipsami

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tekron »

wrr wystopowało mi GBP i USD JPY, przynajmniej NZDUSD troche odrobił sellem, ale oczekujące wlazło więc też bez cudów.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Pokusiłem się o mniejszy sel 0,05 na usd chf do poziomu 0,9300 a tam już załadowałem się z oczekującym sporym Buy 0,9300 z SL 15pkt
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

o ho ho. zamykam wszystko na mini wtopce i cancel na oczekujących. Otwieram buy na EU.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Jeśli odbicie na EURUSD od poziomu daily 1,3478 uznamy za 61.8 fibo to czeka nas dosyć szybki target 1,4460. I tego się będę trzymał.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Nie wierze że dno na USD CHF pójdzie idealnie linią kanału na Daily :) myślę że go przetnie i to zdrowo : ) no nic teraz tylko obserwować i zabezpieczać na BE.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Szkoda że już nikt nie zagląda :) 50pkt + na USDCHF otwarte 2lot na EU 50+ zabezpieczone na BE i czekam na mój poziom 1,4300 minimalnie :) Pozdrawiam.
Obrazek

Awatar użytkownika
kupidyn
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kupidyn »

nic sie nie martw, zaglądamy tutaj.
fajna setup na usdchf powstał powinno wybic ładnie w górę :D

fxbooka już nie aktualizujesz? Czy na innym koncie grasz?

edit: no dobra, jednak nie poszło w góre

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Chwilowo ustawiłem tylko główne konto z SL po 150pkt niedługo na BE z USDchf sell aktywnym i EU buy aktywnym do 1,4400 (1,4480 target wg mnie). Na tym admiralskim narazie nie pykam, drugie admiralskie też mi wtapiało na EA, przeglądałem wykresy i no teoria EA dobra wejścia fajne ale nie wiem jak SL i Tp tam ustawić żeby wtop takich nie liczyło niepotrzebnych. Myślę, że przy pilnowaniu ręcznym EA było by git. Na razie w pracy sporo osób chorych i zapierniczam ostro więc ciężko czas znaleźć i obserwować wszystko. W sumie uparłem się żeby małym kosztem wyjść z tej wtopy u admirali : ) bo sobie nie ma co pozwoliłem nieźle tam na skubanie mnie :) ale to pewnie na wiosne :). W każdym razie zaglądam na forex jeszcze :) Pozdrawiam
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Obrazek

Wejście na wykresie jest z admirali średnio mi się podoba ale może już po spadkach. Ale zamieszczam jak to widziałem w długim terminie. Pozdrawiam
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Polecam Long na AUD USD, teraz widze że ta sama sytuacja co na EU, tylko niżej wejście wiec można się załapać. Tp grubo ponad 1,1000 polecam. Crejzol ;) ale wybitny :P
Obrazek

ODPOWIEDZ