plus500

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
0
Brak głosów
Poza paroma minusami są ok
2
25%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam:
6
75%

Liczba głosów: 8

Andrzejak
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Andrzejak »

Chyba już każdy zapomniał o aferze plus500 z KNF
- jakby co to przypominam

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

Niby co nowego ?
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

gatecrasher
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: gatecrasher »

witam... zapomnieliscie czy nie o plus 500 - cnbc biznes chyba zapomnialo :)
powiem tak ,jestem nowicjuszem . a jak znalazlem sie w gronie uzytkownikow plus500 .. prosta sprawa- mieszkam na wyspach od paru lat nie posiadam telewizji polskiej jednak ogladam ja przez neta.. pare dni temu wlanczajac cnbc biznes obok linka uruchamjajacego tv znlazl sielink do plus500 - ciekawosc podpowiedziala mi zeby wejsc , poczytac- zarejestrowac , etc... gralem na koncie demo- biorac pod uwage to ze jest zima i mam duzo czasu wciagnalem sie... po jakim czasie przeszedlem na prawdziwe pieniadze - dostalem bonusa £20 i na start pomyslalem sobie zeby przelac jeszcze stowke i pograc i ugrac cos tak jak to robilem na koncie bonusowym. jednak zanim to zrobilem zagooglowalem w celu poczytania na temat plusa...
no i kasy nie przelalem -jednak czytam i czytam... ogolnie pierwsze posty pojawily sie w 2009 roku - nagonka cnbc - policji, etc... 10/8 osob wypowiada sie negatywnie...
moje pytanie brzmi ... mamy rok 2011 .. broker wciaz instnieje... napisalem do nich zeby przeslali mi adres firmy, dane, etc... podeslali mi to na maila.. dzialaja w londynie, sa zarejestrowani , hymmm .. .. .. wiec skad ta nagonka , nie moge tego pojac choc rozumie ze jest sporo brookerow cieszacych sie wieksza sympatia niz w/w ... jednak dlaczego tak na w/w wieszaja psy...
nie moge znalezc informacji ludzi ktorzy zostali przez nich oszukani pomijajac watki kolesi ktorzy zakladali multikonta wykorzystujac bonusy ktore daja....

odnawjajmy dyskusje... dawajta :)

Dodano po 2 godzinach 39 minutach:

beka bo na tym forum podczas wyboru platformy czy tez zarzadzania z menu wszystkie linki prowadza do plus500 :)
to super dobre :)

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Zastanawiałem się czy aby nie zgłosić zamknięcie tego tematu..

Ale z 2 strony w SWOT za zamknięciem i przeciw się równoważą.

Za
1. Broker totalna porażka
2. Masa przykładów na pkt.1
3. Pozytywne opinie userów z 1 postem - jeszcze ktoś uwierzy w ich treść
4. Są lepsze miejsca gdzie można się uczyć
5. Są lepsze platformy gdzie można stracić

Przeciw
1. Dobry przykład na kiepskiego brokera
2. Gdy zamkniemy temat nie dowiemy się jak kiepski może być broker i kolejnych przykłądów
3 . Najlepiej nauczyć się na własnym błędzie
4. Uczyć się trzeba ciągle nawet na błędach
5. Najlepsze nauki powinny kosztować .

:D
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Awatar użytkownika
aniacfiszan
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: aniacfiszan »

mam od kilku miesięcy konto na plus500, zleciłam już wypłatę, ma dojść w okolicach 3-5 dni, na pewno dam wtedy znać. Faktycznie platforma nie najlepsza, żeby nie powiedzieć gorzej, ale darmowy bonus sprawił, że założyłam u nich konto. Jak dojdzie wypłata to wrzucę screena

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

mniej więcej tak większość postów sie zaczyna :D
aniacfiszan pisze:mam od kilku miesięcy konto na plus500
ale ci daruje, bo masz az 8 postów i nie piszesz że są super :)
aniacfiszan pisze:zleciłam już wypłatę, ma dojść w okolicach 3-5 dni, na pewno dam wtedy znać.
Kup sobie ze 3 paczki LMów i czekaj... jak nie dojdzie kupuj kolejne po pół roku rzuć palenie i przestań czekać.. na wypłatę ..ciesz się nowym wyglądem :mrgreen:
aniacfiszan pisze:Faktycznie platforma nie najlepsza, żeby nie powiedzieć gorzej, ale darmowy bonus sprawił, że założyłam u nich konto. Jak dojdzie wypłata to wrzucę screena
Znajomy z irc gra u CityIndex.. już dośc długo.. chyba mu tam dobrze na bo jest sporo tych cfd.. ja tego nie rozumiem - na takich platformach grać.. ale jest tego chyba plus.. te broki webowe nie są tak uposażone w pluginy ja te z mt4..

Awatar użytkownika
aniacfiszan
Gaduła
Gaduła

nie no wole zdecydowanie inne platformy, naczytałam się negatywnych opinii na temat plus500, ale nic nie straciłam, teraz będę czekać, jak do piątku nie zobaczę wypłaty to myślę, że nigdy jej nie zobaczę :) zleciłam wypłatę w poniedziałek rano, na platformie jest napisane, że wypłata trwa minimum 3 dni. Czytałam też trochę na zagranicznych forach na temat plus500 i tam też opinie są różne, chociaż te negatywne przeważnie są z okolic 2008-9 roku. Zobaczymy...

Dodano po 21 godzinach 24 minutach:

dzisiaj dostałam potwierdzenie od plus500, że wypłata została zatwierdzona, dopiero przed chwilą, jeszcze nie mam kasy na koncie, jak będzie to dorzucę screena z wypłatą, a na razie daję potwierdzenie z plus500
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

gatecrasher
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: gatecrasher »

no chyba macie racje ze broker kiepski....

Awatar użytkownika
aniacfiszan
Gaduła
Gaduła

jeszcze mają czas, więc czekam, jak będę miała zaksięgowaną kasę to dam znać. Jednak faktycznie szybkość przelewów jest bardzo ważna, ale plus500 informuje ile to u nich trwa.

wypłata pojawiła się u mnie dzisiaj
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 25 lut 2011, 09:39 przez aniacfiszan, łącznie zmieniany 1 raz.

greku5
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: greku5 »

aniacfiszan pisze:jeszcze mają czas, więc czekam, jak będę miała zaksięgowaną kasę to dam znać. Jednak faktycznie szybkość przelewów jest bardzo ważna, ale plus500 informuje ile to u nich trwa.
no ale po co ty tak za nimi agitujesz i tak się podniecasz tym przelewem 150 zloty??
przestań ich tak bronić bo i tak każdy widzi że pewnie dla nich robisz,
a jak nie to u graj u nich ze 150 tysi i wtedy zrób przelew i sie pochwal że ugrałeś a co najważniejsze że ci wypłacili
heh

ODPOWIEDZ