plus500

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
ODPOWIEDZ

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
0
Brak głosów
Poza paroma minusami są ok
2
25%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam:
6
75%

Liczba głosów: 8

tucznik18
Bywalec
Bywalec

Post autor: tucznik18 »

nie zebym byl od razu fanatykiem plus500 czy cos w tym stylu, tylko zawsze staram sie byc w zyciu obiektywny i wyrabiac sobie zdanie na podstawie wlasnego doswiadczenia (no i nie wierze pismakom;) Tak więc przegladajac zagraniczne fora i strony tematyczne nie spotkalem sie z negatywnymi opiniami na temat p500, sam korzystam i wyplacilem juz u nich wiecej niz wplacilem, a ich platforma jest wygodna i jeśli chodzi o prędkośc realizacji zlecen NAJSZYBSZA ze wszystkich z jakimi się spotkałem, mam oczywiscie plan awaryjny i nie trzymam całego depozytu u brokera, ale to akurat powinno sie stosowac u wszystkich. Reasumujac, jak bedzie cos nie tak, konto w CMS juz jest otwarte;)
Systemy i strategie forex - forexworld.bloog

Awatar użytkownika
forex
Gaduła
Gaduła

Post autor: forex »

tucznik18 pisze:nie zebym byl od razu fanatykiem plus500 czy cos w tym stylu, tylko zawsze staram sie byc w zyciu obiektywny i wyrabiac sobie zdanie na podstawie wlasnego doswiadczenia (no i nie wierze pismakom;) Tak więc przegladajac zagraniczne fora i strony tematyczne nie spotkalem sie z negatywnymi opiniami na temat p500...
O Forex Peace Army pewnie nie slyszales...

Awatar użytkownika
mrpioter
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: mrpioter »

Rozumiem że na tej platformie dostaje się bezpłatne 50zł za samo założenie konta bez wpłacania depozytu. Jaką dźwignie wybrać i jaką walutą handlować? (EUR|USD jest za droga)

Awatar użytkownika
Kielki
Gaduła
Gaduła

Post autor: Kielki »

Rozumiem, ze ludzie maja problem z czytaniem ze zrozumieniem...
Zobacz sobie, ze zeby wyplaicc te 50zl mussiz zrobic xx pkt tradera, handlowca czy cos, a nawet jak to zrobisz to i tak Ci nie wyplaca, nie pamietam kto, ale pare stron wczesniej pisal jak to bylo.
"What separates the winners from the losers, is the winners have learned how to lose"

Awatar użytkownika
mrpioter
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: mrpioter »

Czyli nie trzeba wpłacać depozytu,
przeglądałem inne posty i zdania są podzielone, niektórzy dostawali inni nie. Traktuje ten bonus jako konto demo z małym dreszczykiem emocji przed wpłaceniem prawdziwych pieniędzy na odpowiednią platformę

sonictune
Gaduła
Gaduła

Post autor: sonictune »

Lekki dysonans między tym co pisze na swojej stronie (celowo nie wklejam linki , bo jeszcze Tig3r uzna to za reklamę :D ) pisze ten "brok" , a co jest pod tym linkiem http://www.knf.gov.pl/o_nas/ostrzezenia ... index.html . Gdzie Belize , a gdzie Londyn :?: Wg mnie to szczyt bezczelności .
Nec hercules contra plures .

Chrisdot
Gaduła
Gaduła

Post autor: Chrisdot »

Jest jakiś problem z wypłacaniem kasy z plus500? Zleciłem wczoraj wypłatę (niecałe 2 stówy) na moneybookers i nie mogę się doczekać.

Kasa dzisiaj (2 dni po zleceniu wypłaty) pojawiła się na koncie moneybookers. Kwota to 195PLN - chyba nic nie poszło na dodatkowe opłaty (może 1, czy 2 PLN - nie pamiętam dokładnie ile wypłacałem, a nie mam teraz dostępu do plus500).

robsoy
Gaduła
Gaduła

Post autor: robsoy »

A TO KONTO BONUSOWE TO JESZCZE DZIAŁA ?zainstalowałem platformę i bonusa brak

Proszę nie używać dużych liter bez wyraźnego powodu.
MrYogi

robsoy
Gaduła
Gaduła

Post autor: robsoy »

może mi ktoś to wyjaśnić otwarta pozycja sell 1,2715 kurs z piątku 1,2708 i w pozycji zysk strata --------23,80 ????????? ,przecież to jest 7 pipsów na plus ja rozumiem swap ale 23 złod 0.1 lota

Awatar użytkownika
MrYogi
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: MrYogi »

robsoy pisze:może mi ktoś to wyjaśnić otwarta pozycja sell 1,2715 kurs z piątku 1,2708 i w pozycji zysk strata --------23,80 ????????? ,przecież to jest 7 pipsów na plus ja rozumiem swap ale 23 złod 0.1 lota
Przy pozycji S nie patrz na cenę BID tylko na ASK z której są rozliczane shorty.

Podstawy się kłaniają ;)

PS. Next razem podaj też jaka to para walutowa :] lub najlepiej screen jak masz z czymś problem, najłatwiej wtedy pomóc.
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein

ODPOWIEDZ