Cześć
COMMAX
Wytrawni traderzy nie wiedzą wcale więcej niż Ty czy ja
Wybacz Commax, ale daleko mi do Twojej wiedzy(choćby tym że tylko demuję, ale jeszcze dużo innych czynników), po prostu widzę to po postach,

, no ale nic wszystko przede mną, wierzę że dam radę, a rozmowami z Tobą i resztą użytkowników, zdobywaniem doświadczenia tym bardziej się w tym umacniam.
Podkreślam PRAWDOPODOBIEŃSTWIE. nigdy pewności.
No tak, ale jakby zliczyć liczbę udanych Twoich wejść, to mogłoby to być, np 80%, przy Twoim systemie i konsekwencji, to nie daleko do 100%. Nie ma pewności, jest prawdopodobieństwo i statystyka, ale wykorzystanie tego ma to prowadzić, do przybliżenia się do 100% trafności w trejdach, tylko patrzysz na to co już było, porównujesz i system Ci mówi np. czy masz wchodzić i z jakim prawdopodobieństwem, czy jest ono 90% i otwierasz np. lota, czy 95% i otwierasz 2 loty(losowo podałem wielkości i operowanie wielkością pozycji).
Tak jak piszesz pewności nie ma, ale dzięki prawdopodobieństwu wiesz co może zrobić rynek i nie rzucasz monetą, tylko wchodzisz na wybrane setupy, co ma Cię zbliżyć do 100%(pewności), a nie jak w monecie 50% udanych tradów.
Jak byś miał czas to pociągnij dalej psychologię, poproszę.
O Swiadomości i podświadomości dotychczas nie czytałem nigdzie i ich nieświadomym wpływie na decyzje.
Dzięki
Pozdrawiam