MYFXBOOK problem

Wszystko co związane z zapleczem technicznym tradera, czyli m.in. komputery, smartfony, tablety, VPS'y itp.
uzin2
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: uzin2 »

witam czy istnieje mozliwosc zalozenia np 2 kont na myfxbook z tym ze mamy 2 konta demo na tej samej platformie mt4, czy trzeba uzyc innego brokera dla zalozenia kolejnego konta na myfx?

green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

uzin2 pisze:witam czy istnieje mozliwosc zalozenia np 2 kont na myfxbook z tym ze mamy 2 konta demo na tej samej platformie mt4, czy trzeba uzyc innego brokera dla zalozenia kolejnego konta na myfx?
Pod swoje konto na myfxbook mozesz podpiac dowolna liczbe kont mt4
Green
Obrazek
Obrazek

uzin2
Gaduła
Gaduła

ok tylko chodzi mi o to ze np na tej samej platformie mt4 mam 2 konta, podlaczylem jedno konto, w publikatorze podalem dane do niego, co bedzie jek zaloguje sie na drugie konto na tej samej platformie? w publikatorze bede musial zmienic ustawienia?

green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

uzin2 pisze:ok tylko chodzi mi o to ze np na tej samej platformie mt4 mam 2 konta, podlaczylem jedno konto, w publikatorze podalem dane do niego, co bedzie jek zaloguje sie na drugie konto na tej samej platformie? w publikatorze bede musial zmienic ustawienia?
Ta,zdaje się ze mt4 pamieta ustawienia publikatora globalnie, będziesz wiec musial zmienic nazwe usera (haslo bedzie takie same)
Ale mozesz sobie pomoc tak:
- zamiast publikatora uzywasz ea do publikacji
- albo kopiujesz mt4 do innego katalogu i masz dwa terminale, kazdy z innymi ustawieniami publikatora
Green
Obrazek
Obrazek

uzin2
Gaduła
Gaduła

green7 pisze:
uzin2 pisze:ok tylko chodzi mi o to ze np na tej samej platformie mt4 mam 2 konta, podlaczylem jedno konto, w publikatorze podalem dane do niego, co bedzie jek zaloguje sie na drugie konto na tej samej platformie? w publikatorze bede musial zmienic ustawienia?
Ta,zdaje się ze mt4 pamieta ustawienia publikatora globalnie, będziesz wiec musial zmienic nazwe usera (haslo bedzie takie same)
Ale mozesz sobie pomoc tak:
- zamiast publikatora uzywasz ea do publikacji
- albo kopiujesz mt4 do innego katalogu i masz dwa terminale, kazdy z innymi ustawieniami publikatora
ok cos z tego wybiore, mam jeszcze kilka pytan: czy jezeli na danym koncie mam jakas historia transakcji dajmy na to tydzien i teraz podpinam sie do myfx to czy myfx pociagnie cala historie moich transakcji i wyswietli wykresy czy zacznie rysowac wykresy od tego czasu co zalozylem konto?

czy idzie jakos wyczaic haslo inwestora na koncie demo? jak zakladamy konto demo to mamy te informacje, ale chodzi o to czy idzie jakos podpatrzec haslo inwestora w pozniejszym czasie?

Awatar użytkownika
Mike_Scofield
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mike_Scofield »

Czy da się jakoś w myfxbook ustawić historię transakcji od konkretnej daty, a nie całą?
Próbowałem w ten sposób, że najpierw ustawiałem w MT4 historię tylko od np. od początku roku, ale i tak "zasysa" całą tzn. od daty założenia rachunku u brokera ...
Czy da się to jakoś obejść? Czy jedynym rozwiązaniem jest założenie nowego konta?
"Wieloma strategiami można zarabiać i wszystkimi można tracić." Mike Scofield
"Wszystko rozgrywa się w głowie, a nie na wykresie" Mike Scofield

Awatar użytkownika
personov
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: personov »

Nad wykresem po prawej stronie : "Dostosowanie analizy".
Później ustawiasz datę i klikasz na czerwoną pinezkę po prawej stronie.
Solą życia jest kasa.

Awatar użytkownika
Mike_Scofield
Pasjonat
Pasjonat

Dzięki personov.

P.S.
A może wiesz jeszcze co należy zrobić, aby potwierdzić "uprawnienia do handlu"?

Awatar użytkownika
personov
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: personov »

Chodzi Ci o status konta, które chcesz dodać ? Jeśli nie masz uprawnień do handlu i masz status oczekujący to jednym z warunków, o których się najczęściej zapomina jest ustawienie całej historii transakcji w terminalu MT4 ( "pokarz całą historię" ). Ale i tak trzeba poczekać kilka godzin.
Solą życia jest kasa.

Awatar użytkownika
Mike_Scofield
Pasjonat
Pasjonat

Status mam "Aktywne".
Historia się pobrała, ale jest czerwony krzyżyk przy uprawnieniach do handlu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ODPOWIEDZ