MYFXBOOK problem

Wszystko co związane z zapleczem technicznym tradera, czyli m.in. komputery, smartfony, tablety, VPS'y itp.
daniel0001
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: daniel0001 »

alinoe pisze:Cytat:
hej tez mam problem z bossą ...
co zrobiłes ze juz ok?

Właściwie to nie wiem bo nic. Smile Po prostu po pewnym czasie historia z rachunku załadowała się sama do myfxbooka ale nie trwało to jedną minutę jak pisali a ponad godzinę a może dłużej. Zastanawiam się czy długość historii ma wpływ na ten proces bo jak się okazało wszystko chyba dobrze zrobiłem. Przeinstalowywałem też platformę ale nie wiem czy to mogło mieć znaczenie.
Ten sam problem, wczoraj założyłem i dodałem bosse a nadal ma pending. Wszystko wprowadziłem poprawnie, w dzienniku (publisher, ok ,itd.) Historie mam krótką żeby nie powiedzieć że w ogóle. Myślę że problem leży raczej po stornie bossy. Poczekamy, jak zacznie działać, dam znać.

Awatar użytkownika
alinoe
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: alinoe »

Wbrew temu co napisałem wcześniej dalej nie działało i dałem sobie spokój. Co prawda historia w końcu się wgrała ale bieżące transakcje nie wgrywały się.

daniel0001
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: daniel0001 »

Ok, mam rozwiązanie. Napisałem do nich maila. Zastosowałem się do tego co napisali i pomogło. Oto treść e-maila:

Your account is currently not being processed since your statement template has been changed by your broker.
Please download the original statement here: http://www.myfxbook.com/pages/statement.zip and extract it into the templates folder of your MetaTrader installation directory.

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

Czy zna ktos powód dla ktorego MyFxBook aktualizuje moje dane raz na pare/nascie godzin, mimo ze mam ustawione co 5 minnut. Dzialalo wczesniej ladnie i bezproblemowo, a od zeszlego tygodnia okolic czwartku zaczelo cos sie opozniac.

Dzieki za wszelka pomoc...
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

Awatar użytkownika
candleelephants2
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: candleelephants2 »

Ja dodałem nowe konto i od godziny również nie ma aktualizacji która powinna być w 60s. Coś jest nie tak
gdzieś jest to drzewo.

Awatar użytkownika
underart
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: underart »

ja od 2 miesięcy nie mogę się zarejestrować, próbowałem na 3 różne maile i nie otrzymuje maili potwierdzających rejestracje mimo wielokrotnych ponowień o wysłanie aktywacji na pocztę

Awatar użytkownika
mike_05
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: mike_05 »

użyj tego
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.

Awatar użytkownika
underart
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: underart »

już wszystko poszło
pierw zmieniłem konto pocztowe z onetu na gmail i aktywacja od razu doszła
a później mi załadowało wszystko dopiero jak włączyłem podstawową instalkę MT bo mam 2

thx i pozdro

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Good Will Hunting »

Odświeżę temat ponieważ pojawił się problem. Podpiąłem niedawno konto pod myfxbooka - http://www.myfxbook.com/members/konradt ... e02/210276

zweryfikowałem, wszystko ładnie pięknie, otworzyłem i zamknąłem pierwsze trade'y jednak nie wyświetla mi ich w profilu. Ktoś może wie czemu tak jest? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

Awatar użytkownika
bartek1916
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: bartek1916 »

MajorGC pisze:Czy zna ktos powód dla ktorego MyFxBook aktualizuje moje dane raz na pare/nascie godzin, mimo ze mam ustawione co 5 minnut.
candleelephants2 pisze:Ja dodałem nowe konto i od godziny również nie ma aktualizacji która powinna być w 60s. Coś jest nie tak
rowniez zauwazylem ten problem. w moim przypadku pomaga wylogowanie i ponowne zalogowanie na stronie myfxbook

ODPOWIEDZ