MYFXBOOK problem
Ta,zdaje się ze mt4 pamieta ustawienia publikatora globalnie, będziesz wiec musial zmienic nazwe usera (haslo bedzie takie same)uzin2 pisze:ok tylko chodzi mi o to ze np na tej samej platformie mt4 mam 2 konta, podlaczylem jedno konto, w publikatorze podalem dane do niego, co bedzie jek zaloguje sie na drugie konto na tej samej platformie? w publikatorze bede musial zmienic ustawienia?
Ale mozesz sobie pomoc tak:
- zamiast publikatora uzywasz ea do publikacji
- albo kopiujesz mt4 do innego katalogu i masz dwa terminale, kazdy z innymi ustawieniami publikatora
ok cos z tego wybiore, mam jeszcze kilka pytan: czy jezeli na danym koncie mam jakas historia transakcji dajmy na to tydzien i teraz podpinam sie do myfx to czy myfx pociagnie cala historie moich transakcji i wyswietli wykresy czy zacznie rysowac wykresy od tego czasu co zalozylem konto?green7 pisze:Ta,zdaje się ze mt4 pamieta ustawienia publikatora globalnie, będziesz wiec musial zmienic nazwe usera (haslo bedzie takie same)uzin2 pisze:ok tylko chodzi mi o to ze np na tej samej platformie mt4 mam 2 konta, podlaczylem jedno konto, w publikatorze podalem dane do niego, co bedzie jek zaloguje sie na drugie konto na tej samej platformie? w publikatorze bede musial zmienic ustawienia?
Ale mozesz sobie pomoc tak:
- zamiast publikatora uzywasz ea do publikacji
- albo kopiujesz mt4 do innego katalogu i masz dwa terminale, kazdy z innymi ustawieniami publikatora
czy idzie jakos wyczaic haslo inwestora na koncie demo? jak zakladamy konto demo to mamy te informacje, ale chodzi o to czy idzie jakos podpatrzec haslo inwestora w pozniejszym czasie?
- Mike_Scofield
- Pasjonat
Czy da się jakoś w myfxbook ustawić historię transakcji od konkretnej daty, a nie całą?
Próbowałem w ten sposób, że najpierw ustawiałem w MT4 historię tylko od np. od początku roku, ale i tak "zasysa" całą tzn. od daty założenia rachunku u brokera ...
Czy da się to jakoś obejść? Czy jedynym rozwiązaniem jest założenie nowego konta?
Próbowałem w ten sposób, że najpierw ustawiałem w MT4 historię tylko od np. od początku roku, ale i tak "zasysa" całą tzn. od daty założenia rachunku u brokera ...
Czy da się to jakoś obejść? Czy jedynym rozwiązaniem jest założenie nowego konta?
"Wieloma strategiami można zarabiać i wszystkimi można tracić." Mike Scofield
"Wszystko rozgrywa się w głowie, a nie na wykresie" Mike Scofield
- Mike_Scofield
- Pasjonat
Chodzi Ci o status konta, które chcesz dodać ? Jeśli nie masz uprawnień do handlu i masz status oczekujący to jednym z warunków, o których się najczęściej zapomina jest ustawienie całej historii transakcji w terminalu MT4 ( "pokarz całą historię" ). Ale i tak trzeba poczekać kilka godzin.
Solą życia jest kasa.
- Mike_Scofield
- Pasjonat
Status mam "Aktywne".
Historia się pobrała, ale jest czerwony krzyżyk przy uprawnieniach do handlu.
Historia się pobrała, ale jest czerwony krzyżyk przy uprawnieniach do handlu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Wieloma strategiami można zarabiać i wszystkimi można tracić." Mike Scofield