Dukascopy - ECN

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
27
40%
Poza paroma minusami są ok
22
33%
Przeciętny
6
9%
Mają wiele wad
1
1%
Stanowczo odradzam
11
16%

Liczba głosów: 67

redik
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: redik »

Jest ok.info było w spamie.

Dukascopy Europe Logo
Sprawdź najnowszą ofertę DukasCopy
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

Awatar użytkownika
rysiekmilioner
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: rysiekmilioner »

Jak dla mnie Duckaskopy w chweili obecnej jeden z lepszych ECN. Nawet dla tych znających jedynie rodzimy jężyk firma przygotowała dobrze tłumaczone instrukcje i obsługe platformy transakcyjnej. :lol:

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

rysiekmilioner pisze:firma przygotowała dobrze tłumaczone instrukcje i obsługe platformy transakcyjnej.
Co prawda to nie Dukascopy przygotowało te opracowania tylko my (jeśli chodzi o te o których myślę, bo innych nigdzie nie widziałem) aczkolwiek dziękujemy ;). Niestety spotkaliśmy się już z niemiłą sytuacją kopiowania tych poradników i podpisywania się pod nimi przez osoby trzecie...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

skalpel_szczecin

Nieprzeczytany post autor: skalpel_szczecin »

raposo pisze:Na zachodzie to normalne. W Polsce zwyczaj dzwonienia do każdego też powoli wchodzi...
Brokerzy z Europy Zachodniej (+ czasem Cypr) i USA często dzwonią do wszystkich zainteresowanych (a skoro ktoś zakłada demo to teoretycznie jest zainteresowany), pytając czy mogą w czymś pomóc, czy klient ma jakieś pytania i tak dalej. Dla nas to (póki co?) dziwne, a tam to standard, nie tylko jeśli chodzi o FX ;).

ja demko na FxPro założyłem 12.01.2011 i do te pory nie oddzwonili. W sumie nie mam o to żadnego żalu ani pretensji, no bo co mam im powiedziec ? ze ,,zarobiłem" 110 % dwa tygodnie na demo ? To zaden wyczyn heh

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

skalpel_szczecin pisze:ja demko na FxPro założyłem 12.01.2011 i do te pory nie oddzwonili. W sumie nie mam o to żadnego żalu ani pretensji, no bo co mam im powiedziec ?
Jeśli nie założyłeś przez stronę www tylko z poziomu MT4 to na pewno nie zadzwonią. Zawsze jednak dzwonią do wszystkich, którzy otworzyli konto rzeczywiste w ciągu maksymalnie 2-3 dni od rejestracji. Ale to wątek o Dukascopy... ;)
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

graw pisze:Chcialem zalożyc ,demo konto ,jako drugie do real na testy strategii i wypróbowanie kilku ciekawych pozycji .
Jeśli posiadasz już rachunek rzeczywisty to istnieje możliwość zorganizowania dema bez limitu czasowego - to chyba lepsze wyjście. Jeśli posiadasz otwarty rachunek za pośrednictwem Forex Clubu to daj mi znać na PW, a zajmiemy się tym.

Dodano po 22 godzinach 56 minutach:

Na platformie JForex wciąż pojawiają się nowe udogodnienia. Ostatnio dodane zostały np. przycisk wyłączenia strategii bez usuwania jej z wykresu (krzyżyk na górnym panelu), zahaczanie zniesień fibo o High/Low danej świecy (to na prośbę jednego z użytkowników, którą przekazaliśmy Dukascopy ;) ), możliwość usunięcia TP czy SL dwoma kliknięciami oraz kilka mniej istotnych. To oczywiście nie koniec zmian. Prace wciąż trwają.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

peterhere
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: peterhere »

czy ktoś z towarzyszy tu obecnych gra u tegoż brokera pod publikacje danych ? Proszę o kontakt 8)
"ale jesli nie masz dużego kapitalu to nie zarobisz milionów :) " mówi moja kobieta.

Awatar użytkownika
rysiekmilioner
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: rysiekmilioner »

raposo pisze:
rysiekmilioner pisze:firma przygotowała dobrze tłumaczone instrukcje i obsługe platformy transakcyjnej.
Co prawda to nie Dukascopy przygotowało te opracowania tylko my (jeśli chodzi o te o których myślę, bo innych nigdzie nie widziałem) aczkolwiek dziękujemy ;). Niestety spotkaliśmy się już z niemiłą sytuacją kopiowania tych poradników i podpisywania się pod nimi przez osoby trzecie...

Fuj, nie ładnie się zachowują. Przecięz prawa autorskie to świetość :lol: A wam podziekowac za takie udogodnienia.

Awatar użytkownika
freeman
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: freeman »

Witam
Mam pytanie, bo czegoś nie rozumiem. Parę dni temu założyłem sobie to demo bez limitu czasowego i w ciągu ostatnich dwóch dni (na początek dnia) przybywa tam pieniędzy. Nie wiem, o co chodzi - może Wy wiecie. Nie zostawiałem żadnych otwartych pozycji na noc. Wiem, że zamknięcie pozycji obmywa się tu przez otwarcie przeciwnej i potem to się w nocy jakoś bilansuje, ale wątpię, żeby aż takie różnice były... Na koncie demo było 100k usd
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

peterhere
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: peterhere »

czy jest opcja w JForex pokazania określonego wykresu np. tickowego z danego okresu ? np. z konkretnego dnia lub jeszcze lepiej przedział czasowy danego dnia ? Załóżmy że chciałbym obejrzeć edka z 4 stycznia na wykresie tickowym, nie chce mi się przewijać wykresu tak daleko.. Jeszcze gdyby się dało podać np. godzinę w tym dniu to byłoby świetnie (choć w ramach jednego dnia to już mogę poprzewijać..)

Przeglądałem wątek i przeszukałem platformę, bez skutku.
"ale jesli nie masz dużego kapitalu to nie zarobisz milionów :) " mówi moja kobieta.

ODPOWIEDZ