Dukascopy - ECN

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
27
40%
Poza paroma minusami są ok
22
33%
Przeciętny
6
9%
Mają wiele wad
1
1%
Stanowczo odradzam
11
16%

Liczba głosów: 67

overall

Nieprzeczytany post autor: overall »

witam, jesli chodzi o rachunek na micro lotach to jest on tylko dostępny w walucie usd bądź eur? bynajmniej tak jest na rachunku demo, a jak to jest w realu? w formularzu była opcja PLN...

tfuuu nie ten watek, chodzilo mi o admiral markets... sorka, prosze usunac tego komenta

Dukascopy Europe Logo
Sprawdź najnowszą ofertę DukasCopy
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

overall pisze:itam, jesli chodzi o rachunek na micro lotach to jest on tylko dostępny w walucie usd bądź eur? bynajmniej tak jest na rachunku demo, a jak to jest w realu? w formularzu była opcja PLN...
Jest jeden rodzaj rachunków (jeśli chodzi o specyfikację handlu) więc mikroloty są zawsze dostępne niezależnie od waluty depozytowej konta. PLN nie jest dostępny.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

chee
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: chee »

raposo, wysłałem Ci w sobotę PW, z prośbą o dokładniejsze informacje i prywatnym mailem.
Z powodu braku reakcji, chciałem zwrócić Twoją uwagę tu, na forum.
Sprawdź PW :)

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

chee,
Odpisałem Ci wysyłając maila na wskazany adres, chyba w ciągu godziny od otrzymania PW więc prawdopodobnie nie doszedł. Zaraz prześlę PW.

Pozdrawiam ;)
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Jerry
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Jerry »

Witam

Ja mam takie pytanie - czy oni od tego brokera dzwonia do kazdej jednej osoby co zaklada konto, nawet demo ? :D cos tam w mailu wyczytalem, ze niby przydzielaja kazdemu tzw account manager, no ale zeby dzwonic od razu ? bo szczerze mowiac smieszna sytuacja, bo wrocilem z imprezy nawalony i odbieram telefon, mowie slucham, a tam ktos do mnie po angielsku zaczyna (mysle niezle ostro bylo skoro nie pamietam zebym dawal nr jakies lasce z zagranicy) chwile pogadalem i dostalem maila JAK MI IDA TESTY, w sumie jeszcze nie zaczalem u nich grac,

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Na zachodzie to normalne. W Polsce zwyczaj dzwonienia do każdego też powoli wchodzi...
Brokerzy z Europy Zachodniej (+ czasem Cypr) i USA często dzwonią do wszystkich zainteresowanych (a skoro ktoś zakłada demo to teoretycznie jest zainteresowany), pytając czy mogą w czymś pomóc, czy klient ma jakieś pytania i tak dalej. Dla nas to (póki co?) dziwne, a tam to standard, nie tylko jeśli chodzi o FX ;).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

redik
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: redik »

Dwa dni temu rejestrowałem się aby otrzymać konto demo w Ducascopy. Nie otrzymałem jeszcze maila z hasłem itp.hmmm.Zależy mi na zmianie brokera.

Awatar użytkownika
MrYogi
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: MrYogi »

Login i hasło dostajesz odrazu po zarejestrowaniu na stornie.

Na maila przychodzi tez niemal natychmiast ( sprawdź w spamie ) jak nie ma to załóż jeszcze raz.
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein

Awatar użytkownika
TARKIN
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: TARKIN »

ja na maila w o2.pl nie dostałem do dzisiaj - pomogło zmiana maila na gmail
"Tylko silnych los obdarza hojnie "

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

MrYogi pisze:Login i hasło dostajesz odrazu po zarejestrowaniu na stornie.
Dokładnie. Dane przychodzą bardzo szybko... Na gmaila. Na niektóre polskie poczty potrafi to iść długo lub nie dojść wcale. Winne są prawdopodobnie filtry antyspamowe, dlatego do całej korespondencji z Dukascopy rekomenduję właśnie Gmaila.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

ODPOWIEDZ