Price Action - Asmodeus8 Journal
Myślę ze za jakiś czas bedzie można kupić.Johnny pisze:Co o tym myślicie?
Świeca nie zamknięta jeszcze
Pozdrawiam
Tylko tym razem zastanawiam sie nad monetami : )
"Remember the definition of a winning attitude: a positive expectation of your efforts with an acceptance that whatever results you get are a perfect reflection of your level of development and what you need to learn to do better." Mark Douglas
Polecam dobry blog dotyczący inwestowania w złoto - jeśli jeszcze nie znacie:asmodeus8 pisze:zastanawiam sie nad monetami
http://dwagrosze.blogspot.com/
Tak to jest jak "Kota" niema.asmodeus8 pisze:Co tu sie wyprawia!
Jakieś formacje harmoniczne, ellioty i cholera wie co jeszcze

Sorry asmo, że głoszę jakąś herezje na Twoim journalu. Ja używam harmonii bo w moim systemie doskonale komponuje się z PA. Te dwie techniki idealnie do siebie pasują.
asmo zakładam że wziąłeś ten setup. Jeśli tak to jestem ciekawy co Cię do tego skłoniło. No i gratuluję oczywiście!asmodeus8 pisze:Re-enter USD/JPY wszedł bym tak na 82.00
NIe! to jest ten który ominął moje BUY LIMIT o 3 pipkiczerwinek pisze:commax napisał:
Ahaaa.... jeszcze jedna mocna rzecz.
EURGBP
A nie trzymałeś jeszcze tego longa? Niedawno pisałeś, że wchodziłeś, dałby jeszcze trochę zarobić

Tu wrzuciłem screen do tego seta
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... &start=920
Ponad 300 pipek ALE URWAŁ CO....?!?!

Ostatnio zmieniony 27 sty 2011, 22:46 przez commax, łącznie zmieniany 2 razy.
Never "Drive" Faster Than Your Guardian Angel Can Fly
Witam wszystkich.
dziękuje wszystkim za wkład i ciężką robotę.
Staram sie zebrać i ruszyć z filmami ale z racji braku inspiracji zrobię mały wywiad środowiskowy, jakie tematy chcecie żeby zostały poruszone ?
dziękuje wszystkim za wkład i ciężką robotę.
Staram sie zebrać i ruszyć z filmami ale z racji braku inspiracji zrobię mały wywiad środowiskowy, jakie tematy chcecie żeby zostały poruszone ?
"Remember the definition of a winning attitude: a positive expectation of your efforts with an acceptance that whatever results you get are a perfect reflection of your level of development and what you need to learn to do better." Mark Douglas
- Damian_GTK
- Pasjonat
nie wiem czy były formacje harmoniczne? ale bardzo ostatnio mnie to zainteresowało, mniej więcej wiem o co chodzi, ale wiadomo zawsze lepiej jak ktoś wyłoży kawę na ławę
jeżeli miał byś parę chwil żeby powiedzieć coś na ten temat to byłbym bardzo wdzięczny
pozdrawiam

jeżeli miał byś parę chwil żeby powiedzieć coś na ten temat to byłbym bardzo wdzięczny
pozdrawiam
TRZYMAJ SIĘ PLANU ! ! !
------------------------------------
PRICE ACTION zapraszam na STRONĘ, www poniżej
------------------------------------
PRICE ACTION zapraszam na STRONĘ, www poniżej
Początek roku, terminy napięte jak bycze jajaasmodeus8 pisze:Nie bylo commax chyba musisz zaczac nagrywac

Ale oczywiście postaram się coś wrzucić na ten temat.
Ostatnio zmieniony 27 sty 2011, 23:56 przez commax, łącznie zmieniany 1 raz.
Never "Drive" Faster Than Your Guardian Angel Can Fly
nie mam o nich pojęcia, wytłumacz co robiszSorry asmo, że głoszę jakąś herezje na Twoim journalu. Ja używam harmonii bo w moim systemie doskonale komponuje się z PA. Te dwie techniki idealnie do siebie pasują.

Skłoniło mnie odwieczne marzenie złapania trzeciej fali : ) Jest do przodu od 82.00 z małym stopemasmo zakładam że wziąłeś ten setup. Jeśli tak to jestem ciekawy co Cię do tego skłoniło. No i gratuluję oczywiście!
Przedwczoraj skłoniło mnie liczenie fal, dzisiaj umocnił mnie w przekonaniu nowy credit rating Japonii, spadł do AA-. Liczę na 86.00 USD/JPY. Zobaczymy. Może to tez być trójkąt dlatego pozycja jest niewielka.
Czas sie chyba przyjrzeć zlotu, bo krakaliśmy jako pierwsi o korekcie, teraz trzeba sie przyjrzeć kiedy kupić. Spodziewam sie 5k za uncje.